Bak namusuma şerefime şaf etme Tunga hiç mi başına gelmedi güvendiğin dal kırılıp hıcmı mahcup olmadn olum sen ?İnsan onuru şerefi namusu için yaşar. Söz nedir ?
Bak namusuma şerefime şaf etme Tunga hiç mi başına gelmedi güvendiğin dal kırılıp hıcmı mahcup olmadn olum sen ?İnsan onuru şerefi namusu için yaşar. Söz nedir ?
50 lira için benım namusuma dil uzatma tunga boyle olacagını bılsem zaten ıstemezdım senden versende almazdım yanımda kı kıza ters baktı diye kafasını yuruyen merdıvene vuran adamım ben namuslu muyum şereflı mıyım degıl mıyım bılemessın bunuda paranı veremedım gununde dıye olcemessınBak namusuma şerefime şaf etme Tunga hiç mi başına gelmedi güvendiğin dal kırılıp hıcmı mahcup olmadn olum sen ?
Yaw ben nasil ortamlara girdim diye hep kafamı ***** diyom başka bişe demiom. Yaw ben senin msjina niye cevap verdim ki MK ..hadi tefo kâr amacı atladı . Ben acıdım . Sikeym böyle işi.Bak namusuma şerefime şaf etme Tunga hiç mi başına gelmedi güvendiğin dal kırılıp hıcmı mahcup olmadn olum sen ?
Bunla bi rol acalim ?Tesekkurler parafbet odendi ?
20 atarmısınn dodoBunla bi rol acalim ?
Yok seytancanlı destege ulasabilen cindir baska acıklaması yok ???
Bi sen eksıktın amke dizi manyağıBeyler ben geldimmm
Ferdiye yolu kim gösterdi mke?Bi sen eksıktın amke dizi manyağı
Ferdi kim amke ?Ferdiye yolu kim gösterdi mke?