- 19 Tem 2021
- 2,726
Niye gelmedi la bu kod?
Min max 100 mü1.40 oranlardan aliyorsun cikiyor freebet sonra serbest 100 cekim
Aynen zaten yazarlar yine telegramda da normalde 9da veriyorlardiMin max 100 mü
Ben bekliyorum ya mke vermez ******Aynen zaten yazarlar yine telegramda da normalde 9da veriyorlardi
?FREEBET KODU : piadakod20fbYAPIŞIN DOMAINI GUNCELLEMEYI UNUTMUSLAR
Aldik umarim bu sefer kazaniriz *** yarin istanbula gidicem para yok ya
Lanet olsun *** bi muafiyet vermediler gitti. Gecen carsamba gittim test cihazi arizali diye askeriyeye gonderdiler geri. Simdi de isitme testi oldugum ilk yere gidicem dicem karar istiyor askeriye. Ama biliyorum yine vermeyecek picler kesin baska hastaneye sevk verirler. Anlayacagin benim bu dert bitmezKnka nolcak senin bu yol derdin ??
KESKE freebet alsaydın bekle acıklama gelir şimdi herkes alınca bitiriyolarFrespin aldm hangi oyunda veriyolarki
Allah yardmcin olsun bu fs hangi oyunda gecerliki acabagaLanet olsun *** bi muafiyet vermediler gitti. Gecen carsamba gittim test cihazi arizali diye askeriyeye gonderdiler geri. Simdi de isitme testi oldugum ilk yere gidicem dicem karar istiyor askeriye. Ama biliyorum yine vermeyecek picler kesin baska hastaneye sevk verirler. Anlayacagin benim bu dert bitmez
Kanka amac kaxanmak dglki bende zaman gecsin iste nasil olsa frebet alsam ya tek sayidan ya tek golden loseKESKE freebet alsaydın bekle acıklama gelir şimdi herkes alınca bitiriyolar
Kanka freespinin bilmem kac kati cevrimi olur keske freebet alsaydinFrespin aldm hangi oyunda veriyolarki
Sanirim bloodsucker tarzi netent oyunlarina veriyorlardiKanka amac kaxanmak dglki bende zaman gecsin iste nasil olsa frebet alsam ya tek sayidan ya tek golden lose