- 16 Tem 2021
- 12,996
yüzünü yıkaSabah napionz ya benim gözüm açılmadı daha
yüzünü yıkaSabah napionz ya benim gözüm açılmadı daha
Telegram in varmıtelefondan gir üye ol de adım adım ilerliyorsun zaten 5 dakikanı almaz
Ol olBu Rainturk kolay mi bende uye olim devam ediyorsa @BMW @eydolu4731
İsde zormu kolay mi soruyom kimlik selfie atiyon mi
Yok kardeş adres bilgileri girdikten sonra kimlik onayı geliyor kimliğini eline al sistem seni yönlendiriyor kimlik ön yüz resim çek diyor sonra arka yüz sonra kendi oval yüz resmini cektriiyor bide sesli konusuyon okadarTelegram in varmı
Adres istiyormuYok kardeş adres bilgileri girdikten sonra kimlik onayı geliyor kimliğini eline al sistem seni yönlendiriyor kimlik ön yüz resim çek diyor sonra arka yüz sonra kendi oval yüz resmini cektriiyor bide sesli konusuyon okadar
istiyorAdres istiyormu
Evet kimlik ön resmi arka resmi bir de kısa video sen uygulamayı yükle oradan üye ol daha kolayİsde zormu kolay mi soruyom kimlik selfie atiyon mi
Bana da atın videoyu?Evet kimlik ön resmi arka resmi bir de kısa video sen uygulamayı yükle oradan üye ol daha kolay
Uygulamaya gerek yok yahu üye olup siteye girince resim vs için yönlendiriyorEvet kimlik ön resmi arka resmi bir de kısa video sen uygulamayı yükle oradan üye ol daha kolay
Bmw yi Merak ediyorsan atalımBana da atın videoyu?
200 yolla atayım video ..dediğim şu şekilde selfie çekiyor gibi ekranda sayı çıkıyor o sayıyı söylüyorsun daha sonra sol omuzunun ustunden arkaya bak yazısı çıkıyor onu yapıyorsun bitiyor hepsi bu @Muric81Bana da atın videoyu?
Uygulamadan olunca daha hızlı onay alıyorUygulamaya gerek yok yahu üye olup siteye girince resim vs için yönlendiriyor
Benimkisi geçmi onay olacak şimdiUygulamadan olunca daha hızlı onay alıyor
Hadi ins çekince cukkami unutmaBenimkisi geçmi onay olacak şimdi
Hadi ins çekince cukkami unutmaBenimkisi geçmi onay olacak şimdi
Oha onuyanmistir saat 6 da ayakta kahvaltısını yapmış oluyor malum yaşlılık erken yatip sabahın köründe kalkıyor sonra otobüse binip geziyor öğlene kadar ???@tefocan4747 uyan sabah oldu işe geç kalacaksın