pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
- 17 Tem 2021
- 2,846
Şimdi denedim paribu hesabıma çektim geldi.
Ciddi misjn dostumŞimdi denedim paribu hesabıma çektim geldi.
Azönce bende denedim olduŞimdi denedim paribu hesabıma çektim geldi.
En sevdiğim kankamAzönce bende denedim oldu
Ney beklemedeUlan bizimki beklemede hala şansımi seveyim ne zaman iptal olur bu
Aynen öyle sans yok bizdeBenim de beklemede iptal olmuyor mk şeyi
Ben öğlen çekim verdim paribuya beklemede diyor halaNey beklemede
Ilginç bende talep almadı 15-20 kere falan farklı saatlerde en son kabul etti talebi 10 dk sonra geçti paribuyaBen öğlen çekim verdim paribuya beklemede diyor hala
Anladım dostum hayırlısı olsun bol şans şimdidenIlginç bende talep almadı 15-20 kere falan farklı saatlerde en son kabul etti talebi 10 dk sonra geçti paribuya
Bu msj geldiyse 10-15 dk ya geçer en fazlaYanlış alarm beyler hâlâ gelmedi sanırım onay alacakmış, hata veriyordu şimdi vermedi dedim geçti herhalde mk giriş oldu diyor onay diyor neyin onayı bu ibnetorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 6799
5-10 dk ya paribu daYanlış alarm beyler hâlâ gelmedi sanırım onay alacakmış, hata veriyordu şimdi vermedi dedim geçti herhalde mk giriş oldu diyor onay diyor neyin onayı bu ibnetorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 6799
5-10 dk ya paribu da
Yok dostum gelmedi bana şimdi senin para paribuya ulaşmış kotnrol edip hesabina yatiracaklarSana gelmedi mi bu mesaj?
Öğlen 14:59 da paribuya göndermek istedim. Beklemede bugda kaldı. Böyle msj geldiğinde 10-15 dk ya gidiyor paribuya. Bana msj gelmemişti. Hala iptal olmasını bekliyorumSana gelmedi mi bu mesaj?
Yok dostum gelmedi bana şimdi senin para paribuya ulaşmış kotnrol edip hesabina yatiracaklar