- 20 Tem 2021
- 51
Uygulamadan yapın hesap onayunı
Çekimin resmini at bakayım hemen cekip onaylatmışsın yaUygulamadan yapın hesap onayunı
Bi sen eksintin??Bitci benzeri bir borsa. Onaylanan her hesaba 200TL çekilebilir coin veriyor.
Onay süresinin 1-3 gün olduğu söyleniyor.
Kripto Para Alın ve Satın
www.rainturk.com
Bende yeni gördüm ne çekmesi 1 ay onaylanmıyor diyen var 50 tane maim attım geri dönüş olmadı diyorlar doğrumu? Çeken varmıÇekimin resmini at bakayım hemen cekip onaylatmışsın ya
Mail atınca ilgileniyorlar mı hemenCogu kişi onaylanmadi diye sikayetci ama bakalim.. Onaylanmazsa biz de mail atariz
Mail atınca ilgileniyorlar mı hemen
İyi dur yazam senin de selamını soyleyem daha çabuk ilgilenirler belkiTabii tabii mail başında ali bize yazsa da onaylasak diyorlar.
İyi dur yazam senin de selamını soyleyem daha çabuk ilgilenirler belki
Ben de baska yerde duydugum kadariyla biliyorum hocam ama ilgileniyorlarmis öyle.. Belki sorun olmaz dur bakalimMail atınca ilgileniyorlar mı hemen
100 TL yi yolla senin yüzünden hesabı kapattılar. 200 TL den oldum. Sen yabancı değilsin 100 yolla tamam dir . 100 de feda olsun sanaBeni söylersen hesap bloke olur.
Onaylandiktan sonra diyorlardi. Kac saat sonra onaylandi hocam. Iyice bi kontrol et hesabiBenim hesap onaylandi bu 200 ne zaman geliyo peki
Valla butun paralar 0 gozukuyoOnaylandiktan sonra diyorlardi. Kac saat sonra onaylandi hocam. Iyice bi kontrol et hesabi
Biraz bekle olmazsa mail atarsin hocamBugun 12de gelmis mail
Ne zaman yaptın ne zaman onaylandı agaBenim hesap onaylandi bu 200 ne zaman geliyo peki
Kanka ben 10 gun once gonderdim belgeleri daha bugun onaylanmisNe zaman yaptın ne zaman onaylandı aga
Oha biz boşuna beklemeyelimKanka ben 10 gun once gonderdim belgeleri daha bugun onaylanmis
Oha biz boşuna beklemeyelim