- 16 Tem 2021
- 12,996
Hayırlısı demekki nasipte yokmuş. Yarın 100 ayarlayıp 1.30 dan çevirip en kötü 230 çekmem lazım.Valla çekebilseydim gönderirdim metin abi de gitti yani 89₺ bktan çevrim çıkardılar sinirden bastım gitti
Hayırlısı demekki nasipte yokmuş. Yarın 100 ayarlayıp 1.30 dan çevirip en kötü 230 çekmem lazım.Valla çekebilseydim gönderirdim metin abi de gitti yani 89₺ bktan çevrim çıkardılar sinirden bastım gitti
Baksana abi cepte para olmadığı için 100₺ iyi olur dedim 5 6 gün sigara param çıkar en azından ince ince sakin sakin yaptım hedefe ulaştım sonra ekstra çevrim çıkardılar sinirle yaptım kaybettimOdememek için yapmışlardır serrfzler
Umarım çekersin abi şunu verseydi şrfsizler direk yollardım işin de görülürdüHayırlısı demekki nasipte yokmuş. Yarın 100 ayarlayıp 1.30 dan çevirip en kötü 230 çekmem lazım.
Diğer tarafta birisi konu açmış onunda bakiye yi 0 almışlar ayni Soyisim li başkaları var demişlerÇevrimi tamamladım çekim verdim 89₺ daha çevrim çıkardılar paranın hepsi geri gitti onca saat boşa uğraşmış olduk
Çakal Carlos sitesiDiğer tarafta birisi konu açmış onunda bakiye yi 0 almışlar ayni Soyisim li başkaları var demişler