yalan SöylüyoDün 65 dedi ne çabuk 4 sene geçti yav
yalan SöylüyoDün 65 dedi ne çabuk 4 sene geçti yav
Çok merak ettiğim bir konu var dostum, madem bu kadar yüklü miktarlarda oynuyorsun, renderbetten 960 tl çekim paylaşım konusu neden açtın max 20 freespin falan verir ?Yok şimdi geliyor cansucuk kullanıcı adi
Yok sen değilsinKim la bu bahsettiğiniz ben mi??
Yok canım ya ?Liste alam mi sayın admin
Show iste ben bugun cekimleri atsam ugrasmıyorum vallahiÇok merak ettiğim bir konu var dostum, madem bu kadar yüklü miktarlarda oynuyorsun, renderbetten 960 tl çekim paylaşım konusu neden açtın max 20 freespin falan verir ?
Saat gelmiş Laaa?Yok canım ya ?
Abi sahurda kuru ekmek gitmiyor bir üçgen peynir de olsa yanında iyi olurdu arasına sürer yerdikYok şimdi geliyor cansucuk kullanıcı adi
Tık yokSaat gelmiş Laaa?
Abi liste alam mi ?Show iste ben bugun cekimleri atsam ugrasmıyorum vallahi
Esas meto atsa rahatsız cidden rahatsız olur utanir kendinden???Show iste ben bugun cekimleri atsam ugrasmıyorum vallahi
Lütfen dışarı cıkarmısınız?Allah muhabbetinizi arttırsın mümin kardeşlerim paranın kokusunu alan konuya gelmiş ?
Bonusu orda mi bırakayım? ) Şuan 30 TL ye sigara alamayan birçok kişi var. 960 çekmemin sebebi 300 yatırdım kaybettim 60 TL bonus verdiÇok merak ettiğim bir konu var dostum, madem bu kadar yüklü miktarlarda oynuyorsun, renderbetten 960 tl çekim paylaşım konusu neden açtın max 20 freespin falan verir ?
Metin abiye 50 kere zemzem suyula yika gine kazanaz adamin en buyuk cekimi 125 ???
Bravo sayın abim tebrik ederim ..bırak 30 TL sigara parasını tütün alacak para yokBonusu orda mi bırakayım? ) Şuan 30 TL ye sigara alamayan birçok kişi var. 960 çekmemin sebebi 300 yatırdım kaybettim 60 TL bonus verdi
60 TL bonusu 16 kati çekimi vardı onu çektim mevzu bu
Ha o zaman şu an hicbirimizin sigara yoj yap bı adamlikta kendimizden utanalim??Bonusu orda mi bırakayım? ) Şuan 30 TL ye sigara alamayan birçok kişi var. 960 çekmemin sebebi 300 yatırdım kaybettim 60 TL bonus verdi
Hayır çekim miktarı güzel zaten de forumda paylaşım sebebi "çekim paylaşım bonusu" almak için değil mi kardeşim ? Ya da herneyse GÜLE GÜLE harca kime neBonusu orda mi bırakayım? ) Şuan 30 TL ye sigara alamayan birçok kişi var. 960 çekmemin sebebi 300 yatırdım kaybettim 60 TL bonus verdi
Kayıp cok 2 k zararım var 6 k cekip 2 k zarar ettik totaldeAbi liste alam mi ?
ONUN 20 cekimini ben tek cekimde yapıyorumEsas meto atsa rahatsız cidden rahatsız olur utanir kendinden???
Ne Dion laKayıp cok 2 k zararım var 6 k cekip 2 k zarar ettik totalde