Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çekim Paylaşım Renderbet Çekim Paylaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brkyldrmk Çevrimdışı

brkyldrmk

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
18 Kas 2021
617
İstanbul
@MANDALİNA bekçi nerdesin ? Forumda bir ton olay dönüyor yoksun. Aynı bizim sokak arası gezen bekçiler gibisin olay bittikten sonra intikal ediyorsun mahalleye

R Çevrimdışı

Rahatsiz

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Ocak 2022
22
İstanbul
Çok merak ettiğim bir konu var dostum, madem bu kadar yüklü miktarlarda oynuyorsun, renderbetten 960 tl çekim paylaşım konusu neden açtın max 20 freespin falan verir ?
Bonusu orda mi bırakayım? :)) Şuan 30 TL ye sigara alamayan birçok kişi var. 960 çekmemin sebebi 300 yatırdım kaybettim 60 TL bonus verdi
60 TL bonusu 16 kati çekimi vardı onu çektim mevzu bu :)

eydolu4731 Çevrimdışı

eydolu4731

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
8,448
Eydo
Bonusu orda mi bırakayım? :)) Şuan 30 TL ye sigara alamayan birçok kişi var. 960 çekmemin sebebi 300 yatırdım kaybettim 60 TL bonus verdi
Bravo sayın abim tebrik ederim ..bırak 30 TL sigara parasını tütün alacak para yok

kadircan4747 Çevrimdışı

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
18,239
Ha o zaman şu an hicbirimizin sigara yoj yap bı adamlikta kendimizden utanalim??

brkyldrmk Çevrimdışı

brkyldrmk

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
18 Kas 2021
617
İstanbul
Hayır çekim miktarı güzel zaten de forumda paylaşım sebebi "çekim paylaşım bonusu" almak için değil mi kardeşim ? Ya da herneyse GÜLE GÜLE harca kime ne :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...