Ben Jülide ye bastım parayı bana 1 kere versin diye oraya gitti para ??Julibet 30 seninde mi gitti
Ben Jülide ye bastım parayı bana 1 kere versin diye oraya gitti para ??Julibet 30 seninde mi gitti
Şans yuk MKEtezgah online diyon yani
Kaos senin adın ama bu iş hep bana kalıyor. Doğruyu söylüyorum ya hep 9 köyden kovuluyorumyine kaos yaratmissin meto
tenhada yakalarsak...Kalabalık ta bize çıkması zorrrr
Kodum seni koydenKaos senin adın ama bu iş hep bana kalıyor. Doğruyu söylüyorum ya hep 9 köyden kovuluyorum
seni bi ben anliyorum bende yanlis mkeKaos senin adın ama bu iş hep bana kalıyor. Doğruyu söylüyorum ya hep 9 köyden kovuluyorum
Kazanirsa benim ödül senin dedeKalabalık ta bize çıkması zorrrr
EyvallahKazanirsa benim ödül senin dede
Hadi bakımNe zaman acele etsem hemen kazanayım desem kaybediyoruz o yüzden sakin sakin kombınemıze devam edelım dedım beyler gelirse bitiriyoz kazanıp gelmezse kasa 200 teklı maclardan ata ata gıdecez b planı bu sekılde ??
Bol şans ustaNe zaman acele etsem hemen kazanayım desem kaybediyoruz o yüzden sakin sakin kombınemıze devam edelım dedım beyler gelirse bitiriyoz kazanıp gelmezse kasa 200 teklı maclardan ata ata gıdecez b planı bu sekılde ??
Ruleti bıraktım ???KIRMIZIYA BAS PARAYI @EL MATADOR
bol sans daha bi sans cukkani goremedim serko o yuzden sapla mkeNe zaman acele etsem hemen kazanayım desem kaybediyoruz o yüzden sakin sakin kombınemıze devam edelım dedım beyler gelirse bitiriyoz kazanıp gelmezse kasa 200 teklı maclardan ata ata gıdecez b planı bu sekılde ??
RastgeleNe zaman acele etsem hemen kazanayım desem kaybediyoruz o yüzden sakin sakin kombınemıze devam edelım dedım beyler gelirse bitiriyoz kazanıp gelmezse kasa 200 teklı maclardan ata ata gıdecez b planı bu sekılde ??
Bol şans umarım buda gelir de erkenden biterNe zaman acele etsem hemen kazanayım desem kaybediyoruz o yüzden sakin sakin kombınemıze devam edelım dedım beyler gelirse bitiriyoz kazanıp gelmezse kasa 200 teklı maclardan ata ata gıdecez b planı bu sekılde ??
Boşver kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. Dagitimlar tweter uzerinden olacak diyorlarda.ben dağıtım yaparken tweterden birileri gelsin bakalım 3 ün 1 ini veririm onlaraseni bi ben anliyorum bende yanlis mke