Kalsın?Vereyimmi msç ?
Kalsın?Vereyimmi msç ?
TAKİBİ BIRAKAN CIKAR BEN PC DEYİM BAKACAM
Alianza hala atamamş ?Kalsın?
Bende anlamadim iste diger taraftam biri gelmiş diyordu da kim acaba tanidikmi anlamaidmLa ne alaka hesap satmak nedir mk ??? ücretlimi hesap açılıyor ??
İNANMADIM ZATENLa ne alaka hesap satmak nedir mk ??? ücretlimi hesap açılıyor ??
Noluyor burda
He lan nasil bir mac verdiysen reis fjsksks 1.5 ust bile olmamis macAlianza hala atamamş ?
Ya tanıdık biri adımı biliyor her kimseBende anlamadim iste diger taraftam biri gelmiş diyordu da kim acaba tanidikmi anlamaidm
Bilemiyorum orasını öyle duydum ?La ne alaka hesap satmak nedir mk ??? ücretlimi hesap açılıyor ??
Komiserim şimdi olay şöyle olduNoluyor burda
İnan beni bilmediğim şeyler ilgilendirmez şuan yaptığın yamyamlık ilgilendirir ödülü ben almadım sonuç olarak @kan123 bol şans iyi gecelerBEN PİCLİGİNE BU NİCKİ KOYDUM BU FORUMDA EN FAZLA ODÜL DAGITAN 2.Cİ KİŞİ BENİM
VE 1 KİŞİYE YANLISIM OLMADI AMA HESAP SATTIM VS BOŞ İŞ BUNLAR.
En sevdiğimkaos var
Ben başkasna maç vernce gelmiyo knkHe lan nasil bir mac verdiysen reis fjsksks 1.5 ust bile olmamis mac
kardeş salak var karsınızdaİnan beni bilmediğim şeyler ilgilendirmez şuan yaptığın yamyamlık ilgilendirir ödülü ben almadım sonuç olarak @kan123 bol şans iyi geceler
Sus cevap verme banaKomiserim şimdi olay şöyle oldu
@Saulalvarez burdansn???İnan beni bilmediğim şeyler ilgilendirmez şuan yaptığın yamyamlık ilgilendirir ödülü ben almadım sonuç olarak @kan123 bol şans iyi geceler
bu kim laİnan beni bilmediğim şeyler ilgilendirmez şuan yaptığın yamyamlık ilgilendirir ödülü ben almadım sonuç olarak @kan123 bol şans iyi geceler