- 16 Tem 2021
- 12,996
Doğruya doğru şimdi bende salagimEv degil salak olan sensin sanirim?
Doğruya doğru şimdi bende salagimEv degil salak olan sensin sanirim?
YaniDoğruya doğru şimdi bende salagim
Ama allahtan dün işe giderken 3 gün sonrayi düşünüp 50 tl kumar paramı evde bıraktım giderken matige yatirsam o da giderdiEv degil salak olan sensin sanirim?
Abi ne iş yapiyon sen gece nöbeti tarzı bısey mi gece kuşu gibi buradasın geceleriAma allahtan dün işe giderken 3 gün sonrayi düşünüp 50 tl kumar paramı evde bıraktım giderken matige yatirsam o da giderdi
Pipiye surulcek aklimiz yok aslindada urasiyoz isteAma allahtan dün işe giderken 3 gün sonrayi düşünüp 50 tl kumar paramı evde bıraktım giderken matige yatirsam o da giderdi
Aynen gece nöbeti. Bekçi gibi birşey işteAbi ne iş yapiyon sen gece nöbeti tarzı bısey mi gece kuşu gibi buradasın geceleri
Zeka küpü MaaşallahAma allahtan dün işe giderken 3 gün sonrayi düşünüp 50 tl kumar paramı evde bıraktım giderken matige yatirsam o da giderdi
Allah kolaylık versin sıkıntılı biyerde değilsen güzel iş 15 20 gün yapmıştım bende karışan eden yoktu ? geceleri film forum takılıyodumAynen gece nöbeti. Bekçi gibi birşey işte
Az ibine degilsin??Zeka küpü Maaşallah
Terbiyesüzxx herifçioğluAz ibine degilsin??
Ne yatıyoooo@Samurai1 @kadircan4747 emekliler ne zaman yatıyor yaşlılar
Bizim uyku problemi var?@Samurai1 @kadircan4747 emekliler ne zaman yatıyor yaşlılar
MorukkBizim uyku problemi var?
Bak dün şans yoktu kaybettim. O para yanımda olsa o da gidecekti. Bidaki sefere güzel maçlar denk gelirse belki 50 olur 500 genelde hep öyle oluyor Para olmadığı zaman güzel maçlar denk geliyorZeka küpü Maaşallah
Amin fazla sıkıntılı değilde sonuçta gece işi hırsızı var hirlisi var sarhoş u var kaşar i var denk gelirse sıkıntıAllah kolaylık versin sıkıntılı biyerde değilsen güzel iş 15 20 gün yapmıştım bende karışan eden yoktu ? geceleri film forum takılıyodum
Diyene bak?Morukk
Dayı sen hergün tavuk gibi 9-10 da uyuyorsun ne uyku sorunun varDiyene bak?
Kim dediDayı sen hergün tavuk gibi 9-10 da uyuyorsun ne uyku sorunun var