- 17 Tem 2021
- 99
ben nıye yokum lıstedeCaptianJackSparrow
Tolga27
Fueda
Amazonpanters
Ferit1905
Apranax
Vortex
Sıkı takip edenler burda
ben nıye yokum lıstedeCaptianJackSparrow
Tolga27
Fueda
Amazonpanters
Ferit1905
Apranax
Vortex
Sıkı takip edenler burda
Seni kizdirmak hosuma gidioben dogruyu dedim ekran atarım maça bakıyım abi kediyle karıştırdın 20 lira için yalan mı konuşcam almasın 1’2 oldu hatta
Harbi terbiyesiz???CaptianJackSparrow
Tolga27
Fueda
Amazonpanters
Ferit1905
Apranax
Vortex
Apsuvachacha
Muhsınovı
Messi06
++ güncel şimdilik
Alıcam dıger kuponu sıkı takıp et de dostum mesajın cok az konuyaben nıye yokum lıstede
Dayı bı kaybol yav ???Harbi terbiyesiz???
CaptianJackSparrow
Tolga27
Fueda
Amazonpanters
Ferit1905
Apranax
Vortex
Apsuvachacha
Muhsınovı
Messi06
++ güncel şimd
tamam kardesım sıkı takıp ederımAlıcam dıger kuponu sıkı takıp et de dostum mesajın cok az konuya
Yaw canim sklio catacak adam ariom kimse iplemio beni?Dayı bı kaybol yav ???
bakabildiğim maça bakarım kanki anlık gol basket olur yazarımda bilgin olsunAlıcam dıger kuponu sıkı takıp et de dostum mesajın cok az konuya
bız katılmayalmmı nasıl yapalm ilk gol olmadan once geldım katıldım her sayfada mesajım var katıldıktan sonraCaptianJackSparrow
Tolga27
Fueda
Amazonpanters
Ferit1905
Apranax
Vortex
Sıkı takip edenler burda
Roll başarılı olursa ben ıplıcem dayı ondan kaybol dıyom ayık ol ???Yaw canim sklio catacak adam ariom kimse iplemio beni?
Sssttforumun girişe uyarı yazsınlar kediler ve köpekler giremez diye hayvanat bahçeşisimi burası yav
Dostum golle bırlıkte geldın sende aklımdasın dıger kuponu sıkı takıple alıcam senıde benımsansımıdabız katılmayalmmı nasıl yapalm ilk gol olmadan once geldım katıldım her sayfada mesajım var katıldıktan sonra