Saat 1 e kadar gelirse 4 kişi 10 listeci 20 benim ümidim yok son katılım 00.35
Bol sans da ney ki bu?Saat 1 e kadar gelirse 4 kişi 10 listeci 20 benim ümidim yok son katılım 00.35
Saat 1 e kadar gelirse 4 kişi 10 listeci 20 benim ümidim yok son katılım 00.35
1.10 da gelirse ödülün hepsi senin bro1.10 da gelirse etkinlik iptal mi?
1.10 da gelirse ödülün hepsi senin bro
Umarım gelirSaat 1 e kadar gelirse 4 kişi 10 listeci 20 benim ümidim yok son katılım 00.35
Umarim gelir baskan bi sigara parasi atsan cok mutlu edersin beni bu gece be
Neden kanka?İptal et çabuuuk.
Ettim de bro papara payfix şuan giremiyorum havale 24 saat diyor pep yap dedi pep açtım güncelleme var dedi mefete yap dedi mefete yaptimMefete çekme sakın iptal et.
Neden kanka?
Mefete sıkıntı yavEttim de bro papara payfix şuan giremiyorum havale 24 saat diyor pep yap dedi pep açtım güncelleme var dedi mefete yap dedi mefete yaptim
Sıkıntı varmış bende duydum ama yapcak bişey yok diye verdim mefete tel sıra 1000 kusur ?Neden kanka?
Ettim de bro papara payfix şuan giremiyorum havale 24 saat diyor pep yap dedi pep açtım güncelleme var dedi mefete yap dedi mefete yaptim
Havale 24 saat diyor papara payfix şuan giremiyorum neye cekcez pep de guncelleme var dediler mefete sikktni napcaz
24 saat dedigine bakma sen havale çek mefete adamı öperEttim de bro papara payfix şuan giremiyorum havale 24 saat diyor pep yap dedi pep açtım güncelleme var dedi mefete yap dedi mefete yaptim