Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet SOHBET MUHABBET ?

MANDALİNA Çevrimdışı

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
12,996
@Cesaret kardeş şurada hergün takildigin arkadaşlara dağıtım yapmıyorsun da tweterde adı Sani duyulmamis adamlara dağıtım konusu aciyorsun. Para senin tabikide istediğini yapabilirsin. Ben olsam öyle yapmazdim

Cesaret Çevrimdışı

Cesaret

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
1,770
@Cesaret kardeş şurada hergün takildigin arkadaşlara dağıtım yapmıyorsun da tweterde adı Sani duyulmamis adamlara dağıtım konusu aciyorsun. Para senin tabikide istediğini yapabilirsin. Ben olsam öyle yapmazdim
Kanka cevap yazacaktım konu kilitlendi benim haberim yoktu Tweeter dan falan ama olan oldu tekrar konuyu sil diyemezdim bu seferlik böyle olsun zaten bende kıl oluyorum başka yerden gelince ama ne bilim bişey diyemiyorum valla

C Çevrimdışı

Critical

Kayıtlı Üye
5 Eyl 2021
3
Hatay
Kanka cevap yazacaktım konu kilitlendi benim haberim yoktu Tweeter dan falan ama olan oldu tekrar konuyu sil diyemezdim bu seferlik böyle olsun zaten bende kıl oluyorum başka yerden gelince ama ne bilim bişey diyemiyorum valla
kanka özelden yazsana bana bi *** kapatmışın özeli hemen dagıtım yapınca ismimi sorma ?

EL MATADOR Çevrimdışı

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
10,104
" MADRİD "
BUNUN CESARETLE ALAKASI YOK HABERSIZ PAYLAŞILIYOR BEYLER ADAMA YÜRÜMEYİN HEMEN