Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kripto ŞOK FENERBAHÇE DÜNYA REKORU KIRDI

Berkay10 Çevrimdışı

Berkay10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
7 Tem 2021
287
Ali Koç'ta bu vizyon varken gayet normal karşılıyorum ???
Aziz daha iyidi adami gönderdiler adam hapis yatti kulup icin nankör taraftar böyle ali koc ali koc bagiriyolardi gözümün önünde mesut mesit dediler dedim ulan 1 oyuncu ile degisicek sandilar mesut premier lig de oynamis burdaki oyuna adapte olabilecekmi hic dusynmediler

Transformers Çevrimdışı

Transformers

Bonkör Üye
T.C Onaylı
21 Haz 2021
2,724
Aziz daha iyidi adami gönderdiler adam hapis yatti kulup icin nankör taraftar böyle ali koc ali koc bagiriyolardi gözümün önünde mesut mesit dediler dedim ulan 1 oyuncu ile degisicek sandilar mesut premier lig de oynamis burdaki oyuna adapte olabilecekmi hic dusynmediler
Mesut a baştan beri karşıyım
Futbol dan azıcık anlayan biri karı gibi top oynayan kaçak dövüşen sorumluluk almayan Mesut un bir oka yaramayacağını bilirdi

Berkay10 Çevrimdışı

Berkay10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
7 Tem 2021
287
Mesut a baştan beri karşıyım
Futbol dan azıcık anlayan biri karı gibi top oynayan kaçak dövüşen sorumluluk almayan Mesut un bir oka yaramayacağını bilirdi
Mesutluk durum degil adam şaşırdi buna ne övgüler yaptilae mesut iyi topcu ama iyi topcular iyi oyuncularla oynar mesutun kalitesini oyun zekasini anliyacak oyuncu oyun stili uymadi