- 16 Tem 2021
- 12,996
Allahtan 50 tl fatura ödedim oda gidecektiBeter ol?
Allahtan 50 tl fatura ödedim oda gidecektiBeter ol?
Kaybedecegimi bilsem 109 tl telefon faturamida oderdim dün aksam neguzel 130 tl kazanmistim çekmek yerine kaybettim. Sabahta 150 gitti 300 falan olacakken 0Beter ol?
Beter ol?Kaybedecegimi bilsem 109 tl telefon faturamida oderdim dün aksam neguzel 130 tl kazanmistim çekmek yerine kaybettim. Sabahta 150 gitti 300 falan olacakken 0
Para lazımken kasa ne kadar olursa çekicen. Daha yükseği hedeflersen batıyorsun be hep aynı senaryo bendede aynı sorunKaybedecegimi bilsem 109 tl telefon faturamida oderdim dün aksam neguzel 130 tl kazanmistim çekmek yerine kaybettim. Sabahta 150 gitti 300 falan olacakken 0
Aynen en kötü 100 ü çekip 30 la devam etmem lazimdiPara lazımken kasa ne kadar olursa çekicen. Daha yükseği hedeflersen batıyorsun be hep aynı senaryo bendede aynı sorun
Taş fırın Ekmek te firindan Yeni çıkmış sıcak sıcakBeter ol?
25 frebeti takıma 10-13 farkla alır dedim en son 17 fark yemiş tiBeter ol?
Yalanını s... Senin parayı buldun gotun kalkti ???Borcu kapattım son borctu bitti kusurat vardı onuda dün 1 kişiye verdim la geç kaldın
Amke bnmdaha 25 de ??Zengin olmama son 2 gün
Bende geldim reis para kaldı mı sorsana bu slotu çıkaranı mikim. Aldığım paraları geri verdim mke.Saat 9 oldu reis bende geldim
Anladım reis nasip değilmiş ne yapalımBende geldim reis para kaldı mı sorsana bu slotu çıkaranı mikim. Aldığım paraları geri verdim mke.
Pala bıyık Vermesen şaşardim saat 9 da geliyorum dedin bu haberimi vermeye geldinBende geldim reis para kaldı mı sorsana bu slotu çıkaranı mikim. Aldığım paraları geri verdim mke.