Eee bize faydası SerekooşşşşşşTeşekkürler ??
Tebrikler el tatador dostumTeşekkürler ??
Payfix attimTeşekkürler ??
Dostum bu bet10bet aradı 25 eklediler hemen cevirdim 50 istiyor yatrm at cekeyim 75 bana 75 sana ha hesap bilgisi istersen vereyim gir hesaba ..bu arada bu siteden çekim alan var mi beyler ?Teşekkürler ??
Matador yardim etDostum bu bet10bet aradı 25 eklediler hemen cevirdim 50 istiyor yatrm at cekeyim 75 bana 75 sana ha hesap bilgisi istersen vereyim gir hesaba ..bu arada bu siteden çekim alan var mi beyler ?
@EL MATADORDostum bu bet10bet aradı 25 eklediler hemen cevirdim 50 istiyor yatrm at cekeyim 75 bana 75 sana ha hesap bilgisi istersen vereyim gir hesaba ..bu arada bu siteden çekim alan var mi beyler ?
Teşekkür ederim kadir dayı ..Bakalım matador dönecek miMatador yardim et
Lan vur vur hiç de şu kardeşimi göreyim demeTeşekkürler ??
DonerTeşekkür ederim kadir dayı ..Bakalım matador dönecek mi
Dönmezzz o dayı Dönmezzz hemşehrisiyim bana dönmüyor ??
Para onun bise diyemeyizDönmezzz o dayı Dönmezzz hemşehrisiyim bana dönmüyor ??
AcımamısssssTeşekkürler ??
Bekle parayi pic etmeTeşekkür ederim kadir dayı ..Bakalım matador dönecek mi
Özelden yaz kanka sana atarımTeşekkür ederim kadir dayı ..Bakalım matador dönecek mi
Sagol matadorÖzelden yaz kanka sana atarım
Ne demek kardes tanıdıgım adamlara elımde varsa yardım ederım sıkıntı yok dagıtım yapasım vardıda hatta tatildeyim para çok lazım oluyor baska sefere artıkSagol matador
Bugun ona yarin sana bu isler boleNe demek kardes tanıdıgım adamlara elımde varsa yardım ederım sıkıntı yok dagıtım yapasım vardıda hatta tatildeyim para çok lazım oluyor baska sefere artık