Aynen öyle dayımmBugun ona yarin sana bu isler bole
Aynen öyle dayımmBugun ona yarin sana bu isler bole
Ayıp lan kanka sen yazdıgında hep bi işim oluyor ondan dönemedim attım @haydoraya ?Dönmezzz o dayı Dönmezzz hemşehrisiyim bana dönmüyor ??
Yatırımlı bonuslara bakacam bugün kaybolma biyereAyıp lan kanka sen yazdıgında hep bi işim oluyor ondan dönemedim attım @haydoraya ?
Dünkü para pij olduYatırımlı bonuslara bakacam bugün kaybolma biyere
Hani bana gelen bise yokAyıp lan kanka sen yazdıgında hep bi işim oluyor ondan dönemedim attım @haydoraya ?
Teşekkür ederim hepinize varol dayi ..matador yazdı hallediyoruzBugun ona yarin sana bu isler bole
Nedemek kanka şurda toplasan 10 parmagı geçmez adam birbirimiziz yani forum alemınde geris boşTeşekkür ederim hepinize varol dayi ..matador yazdı hallediyoruz
Telodan yaz kanka öyle bişe olursa sende kazan bende paraya ihtiyac var antalyadayım para dayanmıyor ?Yatırımlı bonuslara bakacam bugün kaybolma biyere
Bi doymadinizTelodan yaz kanka öyle bişe olursa sende kazan bende paraya ihtiyac var antalyadayım para dayanmıyor ?
Dün gece rus manıtalar iflağımızı sıktı dayı kafamız iyi kızlara yedirmişiz kendımızı ?Bi doymadiniz
Aynen öyle dostumNedemek kanka şurda toplasan 10 parmagı geçmez adam birbirimiziz yani forum alemınde geris boş
Ne diim yarasinDün gece rus manıtalar iflağımızı sıktı dayı kafamız iyi kızlara yedirmişiz kendımızı ?
Dayım ajımm ajBi doymadiniz
CamiyeDayım ajımm aj
Ne yapak be dayı hepmi bu dünyanın kahrını biz çekecez birazda dünya çeksinNe diim yarasin
vayy be bizde dayımız var diyozzCamiye
Aynen bazen iyi geluoNe yapak be dayı hepmi bu dünyanın kahrını biz çekecez birazda dünya çeksin
Dayi battivayy be bizde dayımız var diyozz
Cumartesiyi bekliyom dayı öle dedinDayi batti
Bu gidisle cok beklersinCumartesiyi bekliyom dayı öle dedin