Bankamız @Berlin ?
Anahtarı evde unutmuş@Rooster kilit zahmet olmassa
Yahu tmm seni ekliyom dur basimiz i yedin
Anahtarı evde unutmuş
Sanane avukat bozuntusu benim saate gore 1 dk gectiAdam hakkını arıyor torpil istemiyor ki 20 deymiş işte daha dikkatli yap artık.
Sanane avukat bozuntusu benim saate gore 1 dk gecti
Meto haklı herkesin bilgisayar vs saati farklı bikere diğer tarafta da bende aynı oldu bilgisayarın saatin resmini çekip atıyorum ben hakliyim listeci kendi saatini atıyor o haklıSanane avukat bozuntusu benim saate gore 1 dk gecti
Meto haklı herkesin bilgisayar vs saati farklı bikere diğer tarafta da bende aynı oldu bilgisayarın saatin resmini çekip atıyorum ben hakliyim listeci kendi saatini atıyor o haklı
He başka işim yok pc den tek tek milleti kontrol edecemMeto bunun karışıklığı olmaz aslında, pcde olan biri bakacak pcde likein üstüne geldiğin zaman birebir gösteriyor.
He başka işim yok pc den tek tek milleti kontrol edecem
Meto bunun karışıklığı olmaz aslında, pcde olan biri bakacak pcde likein üstüne geldiğin zaman birebir gösteriyor.
Hak yememek istiyorsan evet edeceksin kaldı ki tek tek bakmana gerek yok sonlara doğru bakacaksın en son 20 de beğenen sonuncu olur 21 i almazsın yani birde anladığım kadarıyla hak konusuna önem veriyorsun hak yememek için bakayım falan diyorsun.
Sorunda orda zaten muricte 21 görünüyor solomonda 20 muric milletin pc yi goremezki
Birak sunu cevap verdikce başi büyüyor ?Sorunda orda zaten muricte 21 görünüyor solomonda 20 muric milletin pc yi goremezki
Çok önemli mi senin için?Bildiğim kadarıyla pc saati forum saatini etkilemiyor @Rooster deneyebilir miyiz bunu?