- 16 Tem 2021
- 12,996
chihago maçı üstten 1k vurdum yaz haydibieseyleri kurtarmaya çalışıyorum alt oynamadığım halde 425 bi alt gitti 300 de şu an oynanan charlot 38.5 alt girdim sen 50 derdindesin at atıyım *** ödeme geldi mi atmadım
chihago maçı üstten 1k vurdum yaz haydibieseyleri kurtarmaya çalışıyorum alt oynamadığım halde 425 bi alt gitti 300 de şu an oynanan charlot 38.5 alt girdim sen 50 derdindesin at atıyım *** ödeme geldi mi atmadım
Hayir tam tersi cok az sayi cikiyor normal sezona göre hocam ve periyotlar 10 dkdan oynaniyorbasket maçına kolay kolay alt girilmezki yahu özelliklede bu nba yaz ligine gösteri maçı gibi birrsey bu maçlar
10 ar dakikadan 100 sayı atıyor bi takım az mıHayir tam tersi cok az sayi cikiyor normal sezona göre hocam ve periyotlar 10 dkdan oynaniyor
100ü bulamiyorlar çoğu maçta ama10 ar dakikadan 100 sayı atıyor bi takım az mı
Tamam ama bence daha çok Alt oluyor maclar kanser ediyorlar genc yetmelerbide hep gencler oynuyor ona ragmen iyi bukadar sayı
en iyisini siz biliyorsunuz yok öyle oynamadan para kazanılmıyor falan dediniz noldu insan bi arkadaşına oynama gider falan der100ü bulamiyorlar çoğu maçta ama
Baskalarinin demesiyle olsaydi biz de bu halde olmazdik hocam kendimizi kandirmayalim arkadasin yerinde ben de olsam oynardim biliyorum kendimi. O yüzden olan olduktan sonra elden bir sey gelmezen iyisini siz biliyorsunuz yok öyle oynamadan para kazanılmıyor falan dediniz noldu insan bi arkadaşına oynama gider falan der
Mactan maca degisiyor her mac alt oluyor diye bir sey yok kichihago genclerle 40 dakikada neredeyse 100 atmış daha napsınlar alt oynanırmı 100 sayı atan takıma
Onun bileceği iş. Bize şans dilemek düşer artıkadamın 1k kaybına üzülürüm hepsini geri kaybederse yazık olur
ya senin paran olursa oyna sorun degilde çocuga oynama diye ısrar etseydiniz keşkeBaskalarinin demesiyle olsaydi biz de bu halde olmazdik hocam kendimizi kandirmayalim arkadasin yerinde ben de olsam oynardim biliyorum kendimi. O yüzden olan olduktan sonra elden bir sey gelmez
Bisey degismezdi ki sen israr ettin, diğer arkadas da israr etmiş ozelden zaten.. demek ki değişmiyor birsey saygi duymak lazim hocam ne yapalim nasip bu işlerya senin paran olursa oyna sorun degilde çocuga oynama diye ısrar etseydiniz keşke
neyse ben birşey demiyorum konuştukça suçlu biz oluyoruzBisey degismezdi ki sen israr ettin, diğer arkadas da israr etmiş ozelden zaten.. demek ki değişmiyor birsey saygi duymak lazim hocam ne yapalim nasip bu işler
yakışmıyo sana aga kaç gündür düşmüşsün bi 50nin peşine vermek iateiypr küfür ediyor sana hala diretiyosun valla böyle hareketler beklemezdim senden üzüldüm boşver bu konuyu artık
Ben paranın pesindemiyim sanıyorsun. Gözümüzün içine baka baka rol yapıyor yakışık kalıyor mu. O zaman hepimiz birbirimizi kaldıralım burada. Bakalım size yapılınca Susup oturacakmisiniz.yakışmıyo sana aga kaç gündür düşmüşsün bi 50nin peşine vermek iateiypr küfür ediyor sana hala diretiyosun valla böyle hareketler beklemezdim senden üzüldüm boşver bu konuyu artık
ben en az 500-600 borç verip geri alamadım bana bunlarla gelme meto abiBen paranın pesindemiyim sanıyorsun. Gözümüzün içine baka baka rol yapıyor yakışık kalıyor mu. O zaman hepimiz birbirimizi kaldıralım burada. Bakalım size yapılınca Susup oturacakmisiniz.