tebrikler kazancin daim olsun @TÖMBELEKÇİ
Saulalvarez
BMW
Palaa
Berlin
Berkay100
Boyka01
Jeastek77
Burdan 2 kişi çeker misin @Rooster sana zahmet olmazsa
Dostum adamın yerine sen niy ekrar veriyon ben onu anlayamadım yaSaulalvarez
BMW
Palaa
Berlin
Berkay100
Boyka01
Jeastek77
Burdan 2 kişi çeker misin @Rooster sana zahmet olmazsa
Dostum çekiliş bu listeden olacaktı zaten ne farkı var onu anlamadım ?Dostum adamın yerine sen niy ekrar veriyon ben onu anlayamadım ya
Ne Farkımı Var adam Belki kendisi Çekicek Sana Listeci Ol diye bişey dememiş Belki listeyi kendi Hazırlıcaktı Kendi kenfine gelin güvey Olup Bide Maç bitiminde adam gelmeden çekilişi yaptırıyon roll seninmi ben anlamadımDostum çekiliş bu listeden olacaktı zaten ne farkı var onu anlamadım ?
@TÖMBELEKÇİ bilo zaten admine çektirir listede ben varım çünküNe Farkımı Var adam Belki kendisi Çekicek Sana Listeci Ol diye bişey dememiş Belki listeyi kendi Hazırlıcaktı Kendi kenfine gelin güvey Olup Bide Maç bitiminde adam gelmeden çekilişi yaptırıyon roll seninmi ben anlamadım
Kardeşim adama Listeci ol diye bişey demişmi mesajı göstersene çıktın diye ne boş yapıyon ya@TÖMBELEKÇİ bilo zaten admine çektirir listede ben varım çünkü
kardeş o konuda haklsın birşey diyemem. ama bilo yu biliyorum listede ben olunca bana çıkarmaz itiraz ederim diye admine çektiriyor. geçende öyle yaptıKardeşim adama Listeci ol diye bişey demişmi mesajı göstersene çıktın diye ne boş yapıyon ya
bilo kafa iyi adam karşılıksız liste tuttu yaranamıyorYeni gelen kral oluyor forumda mke kime ne yaranmaya çalışıyor bu eleman anlamadım
Ağlama palaBirde askerim diyor mke yalandan. Kaç aydır askersin a.qq bitmedi hala @dembele3538