- 16 Tem 2021
- 12,996
BMW çok yavaş olmazki böyle gençlere yetisemiyorumİlk 3 demiştim ?
BMW çok yavaş olmazki böyle gençlere yetisemiyorumİlk 3 demiştim ?
Hamama?2de0 bunedir mkeee püü
Yol göründü aynenHamama?
Sizin yüzünden bir bok çıkmıyor mkDümbelek kıcında bal var ona cıkar???
Ödül geldi ?Ödül gönderildi ?
Bütün forum alır ben alamam???Linkleri hazır tutalım
Yeni bir kazanç ta yine dağıtım yaparız ??
Pala bidaha çekiliş olursa benim dagitim konularida paylasirmisin çıkarsa ortak oluruzYol göründü aynen
Linkleri attık zaten gördün direkt like atarız artıkLinkleri hazır tutalım
Yeni bir kazanç ta yine dağıtım yaparız ??
Senin konunu nerden bulayımPala bidaha çekiliş olursa benim dagitim konularida paylasirmisin çıkarsa ortak oluruz
Gerci benimkisi ayin 12 simi 13 mü ne yazıyor süresi geçmiş gibiSenin konunu nerden bulayım
Tercih meselesi meto ?Bak dun seni nasil savunduysam burdada eleştiriyorum yanlış dusuncedesin solomon kardeşimizin şansını ikiye katliyon yanlis bu bence
Düşünce güzelde son 1 hafta süresi az son 1-2 ay falan olabilir. 1 haftada herkesin parası olmayabilirBak dun seni nasil savunduysam burdada eleştiriyorum yanlış dusuncedesin solomon kardeşimizin şansını ikiye katliyon yanlis bu bence
Benimde yarın bitiyormuş. Doya doya paylaşayım.Gerci benimkisi ayin 12 simi 13 mü ne yazıyor süresi geçmiş gibi
Len meto sana para atmıcam kudurrtrr ???Düşünce güzelde son 1 hafta süresi az son 1-2 ay falan olabilir. 1 haftada herkesin parası olmayabilir
Kafami mikim hep 3-4 kisiye atıyorduk son çekilişde toplamda 15 kisiye para attım mke.Benimde yarın bitiyormuş. Doya doya paylaşayım.
Benim en son 2 ay önce 25 tl??Benimde yarın bitiyormuş. Doya doya paylaşayım.
Atma tefocan zaten kimseye güvenim kalmadı zamanında gelmeyen parayı napayım. Sende bana vereceğine Bilo gibi sende yak gitsin. Zaten geri kumarda kaybedecegizLen meto sana para atmıcam kudurrtrr ???