Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çekiliş UFAK DAĞITIM ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rooster Çevrimdışı

Rooster

Kumar, kendini beğenmiş kişilerin tutkusudur.
Kayıtlı Üye
28 May 2021
12,293
Arkadaşlar genel olarak söylüyorum. Son baktığımda çekilişe 32 kişi katılıyordu. Burda bana çıkmadı ona çıktı hep şuna çıkıyor gibi söylemlerde bulunmak gerçekten çok yanlış olur. Burda art niyetli kimseyi göremiyorum. Çekiliş çıkmadı diye sinirlenmiş olabilirsiniz ama bu tarz söylemler hoş olmaz lütfen biraz daha dikkat edelim ❤

DodoYAZYETER Çevrimdışı

DodoYAZYETER

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
2 Haz 2021
6,809
Arkadaşlar genel olarak söylüyorum. Son baktığımda çekilişe 32 kişi katılıyordu. Burda bana çıkmadı ona çıktı hep şuna çıkıyor gibi söylemlerde bulunmak gerçekten çok yanlış olur. Burda art niyetli kimseyi göremiyorum. Çekiliş çıkmadı diye sinirlenmiş olabilirsiniz ama bu tarz söylemler hoş olmaz lütfen biraz daha dikkat edelim ❤
Ben kendimi koymadimda ya *** boyle isin burda kimseye bi *** yaramaz benim kazandigim parada yok 65 tl atti 3 bolduk

moses Çevrimdışı

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
23 Haz 2021
3,974
Abi ne bu tantana birkerede güzel temiz çekiliş olsun

zencii Çevrimdışı

zencii

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
1,260
su reıs28 cok bos yapıor bu konuda gel odulu verem burayı terket dedım kayboldu sesı kesıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...