- 17 Tem 2021
- 99
Bol şanslar
Dostum acele etme dur az kupon gelsinBenim parayıda senin iban atsa bana payfix atarmışım rica ederim ben 5 tl fazla için kanka
Bu takım bu sefer bizi sker gibime geliyor ?YA BATIRIRR YA CIKARIRR VİRAAAAAAA
19/07/2021 01:45
ID:1581641818
- Tekli
TRY Ondalık 2.18 Possible Win
1,211.16
- Beklemede
466.95 TRY19/07/2021 01:00
- San German - Gigantes de Carolina
- 3. Çeyrek Puan Handikapı - San German (-1.5)
2.18 HESAPLANMADI
Kupon gelmiş sen ne konuşuyon ???Dostum acele etme dur az kupon gelsin
@Muric81 sana diyor kankaListe kimde ve listede kimler var ?
Allahım sen bunu yanılt aminBu takım bu sefer bizi sker gibime geliyor ?
Payfixe çekmem ki zaten 25 atsa kesinti yapar ben mefeteye atacam o yüzden simdi bana 25 te atsa ibana yetmez payfix için kesinti oluyor payfix e atınca o sebepten ben mefete atacam varsa mefeten ordan atarm sanaBenim parayıda senin iban atsa bana payfix atarmışım rica ederim ben 5 tl fazla için kanka
Amin insallahAllahım sen bunu yanılt amin
Maç benim 2 sitede açık kanka ne kötü sinerjisi *** devamm??La olum sinerjimi yapıyonuz kötü enerjimi aktarıyonuz anlamadım
Mefete me EFT gibi bişeymi hocamPayfixe çekmem ki zaten 25 atsa kesinti yapar ben mefeteye atacam o yüzden simdi bana 25 te atsa ibana yetmez payfix için kesinti oluyor payfix e atınca o sebepten ben mefete atacam varsa mefeten ordan atarm sana
Papara ve payfix gibi o da elektronik uygulamaMefete me EFT gibi bişeymi hocam
Belirli bir zamandan sonra üyelerin farklılığını sağlayacak şekilde ünvanlar gelecektir@Admin kanka bu kayıtlı üye yazısı hep mi kalacak belli bi mesaj sayısına gelince değişecekmi
13 kişi var@Muric81
Listede kimler var ?
Bende belalım yazsın lütfen teşekkürlerBelirli bir zamandan sonra üyelerin farklılığını sağlayacak şekilde ünvanlar gelecektir