- 16 Tem 2021
- 9,323
abi ne ekstra parası , 500 yatırdım 650 cekicem 170 i gitcek30 papara kescek 450 kalcak 50 lira zarardayım üstüne 24 saatir bekliyorumBende beklerdim. Ekstra bi param varsa dağıtımı yapar. Sonrasinda Istedigim halti yerdim
abi ne ekstra parası , 500 yatırdım 650 cekicem 170 i gitcek30 papara kescek 450 kalcak 50 lira zarardayım üstüne 24 saatir bekliyorumBende beklerdim. Ekstra bi param varsa dağıtımı yapar. Sonrasinda Istedigim halti yerdim
harbimi dion la bekle bakam mesajlaraLa zenci kanka bu maksibet in şifresi neydi ?
Bende beklerdim. Ekstra bi param varsa dağıtımı yapar. Sonrasinda Istedigim halti yerdim
Ya sana birşey demedimki zenci spiker soru sordu ona cevap verdimabi ne ekstra parası , 500 yatırdım 650 cekicem 170 i gitcek30 papara kescek 450 kalcak 50 lira zarardayım üstüne 24 saatir bekliyorum
Aşk olsun mektupları sildin mi ?@Cesaret yaz ozelden
Şşşş @VortexYav gir roll yapak kasayı yukseltek mke
Kanka artık çevirmelerde kimlik sıkıntı oluyo zaten 50 tl zarardayım deliği büyültürsek geri çıkamayız kredi kartınıda zıplattım imdada yetişcek ekstra para Yok
Yani ehliyet kayıp acil çıkarmam lazımKanka artık çevirmelerde kimlik sıkıntı oluyo zaten 50 tl zarardayım deliği büyültürsek geri çıkamayız kredi kartınıda zıplattım imdada yetişcek ekstra para Yok
İyi bakim knk nasıl dersen canım ?Kanka artık çevirmelerde kimlik sıkıntı oluyo zaten 50 tl zarardayım deliği büyültürsek geri çıkamayız kredi kartınıda zıplattım imdada yetişcek ekstra para Yok
la gidio noldu bu macaYani ehliyet kayıp acil çıkarmam lazım