- 16 Tem 2021
- 18,239
Nerde oldu bu3 saat roll takıp ettim neymıs odul almısım dıe lısteye almadı belirtsene bastan ozaman essek var sankı saat 4 olmus dusunce sıfır
Nerde oldu bu3 saat roll takıp ettim neymıs odul almısım dıe lısteye almadı belirtsene bastan ozaman essek var sankı saat 4 olmus dusunce sıfır
Rooster veya admine iletseydin oyle bi kural yok cunku.3 saat roll takıp ettim neymıs odul almısım dıe lısteye almadı belirtsene bastan ozaman essek var sankı saat 4 olmus dusunce sıfır
Yok la sevmedim orayiIyilik melegi dayi simdi orayi ortalik56 yapicak seyredin ?
dayi herkul diye bi konu vsr oNerde oldu bu
Sevmiom onudayi herkul diye bi konu vsr o
herkulde dayı ne bos ınsanlar varyaNerde oldu bu
herkul kim dayi taniozmuSevmiom onu
@Vortexherkulde dayı ne bos ınsanlar varya
dayı havuz sisteminden çekim vermişiz ** bi eşşek400 yatırcakta bize para gelecekNerde oldu bu
bunlarn yaptıgıda ınsanlıkmı arkadasın heralde gozune battı benım bugun 2 3 kere cıkmam utanmasa multı dıcek 2 kere odulu devrettim zatenRooster veya admine iletseydin oyle bi kural yok cunku.
Tanimiom sulu biriherkul kim dayi taniozmu
Param ne oldusöyle dayı
tanıan yokmu bunuTanimiom sulu biri
O ne ladayı havuz sisteminden çekim vermişiz ** bi eşşek400 yatırcakta bize para gelecek
Valla bana yapilsa kan cikardi kardesim haksizlik edilmiz.emegine yazik olmuşbunlarn yaptıgıda ınsanlıkmı arkadasın heralde gozune battı benım bugun 2 3 kere cıkmam utanmasa multı dıcek 2 kere odulu devrettim zaten
Param ne oldu
Yoktanıan yokmu bunu
Neyse ne oldigu belli kanim isinmadi buna benimxeTanimiom sulu biri