- 16 Tem 2021
- 18,239
Ama bi yandan da haklilar 100 kimileri icin buyuk para neden ortak cikarsin kendineEtiket atmayanlara sorsan unuttum der kumar forumları çok pis ortamlar paraya biat edilmez.
Ama bi yandan da haklilar 100 kimileri icin buyuk para neden ortak cikarsin kendineEtiket atmayanlara sorsan unuttum der kumar forumları çok pis ortamlar paraya biat edilmez.
pek sayılmaz ya arkadaştan 100 borc aldım 400 falan yapmıştım 200 geri gitti sabah sabah. 100 üde korkudan bankaya çektim kaybetmemek için 100 de sitede sonuclanmadıYW meto simdi para kazandin mi onu sole?
risk birimi inceliyormuş ag takım 25-18 aldı neyini inceliyorsunuz kupon yatsaydın çoktan yattı gösterirlerdi
Ama bi yandan da haklilar 100 kimileri icin buyuk para neden ortak cikarsin kendine
Yok be abartmaBen haklı görmüyorum, o mantıkla bakarsak bunların kankalığı 20 liraya kadar geçerli.
Yok be abartma
Yalniz o saatte kac kisi ayakta olur bide acik soliim ben olsam bende atmam?10-20 lirada etiket atıp 100 lirada atmıyorsa öyledir. Ben yorum yapmıyorum ki olan şeyi söylüyorum.
sen zaten rolle katılmıyorsunki parada alamazdınYalniz o saatte kac kisi ayakta olur bide acik soliim ben olsam bende atmam?
dayı ben bu işi beceremiyorum yol yakınken döneyim bu işten 145 bin kat kazanıpta borcumu kapatamayacagıma göre boşuna kendimi yormayayım@BMW hani hala para yok
dayı rooster 1 kişi 45 çekecek bana çıkarsa senin yazmıştım@BMW hani hala para yok
O kadar cok tanidik varki aklımdakilere etiket atmaya calistim fakat cogunlugun uyuduğu vakitte açıldı etkinlik dayımYok be abartma
bu betco tam mal ya mk betcosuUlan betco ***** avradını skm bir kupon yapıp yatacaktım.
şu elin betco ya bi kayıversin ? ? ?Ulan betco ***** avradını skm bir kupon yapıp yatacaktım.
etiket atsanda çogu kişi uyuyordur bi ben ayaktaydım ben deve kuşu gibi kafamı kumara gömmüştüm etiketi görene kadar roll biterdiO kadar cok tanidik varki aklımdakilere etiket atmaya calistim fakat cogunlugun uyuduğu vakitte açıldı etkinlik dayım
Etiket attigimiz adamlarin bazilari bile kacirdi yani etkinligi gormesine rağmen saglik olsunetiket atsanda çogu kişi uyuyordur bi ben ayaktaydım ben deve kuşu gibi kafamı kumara gömmüştüm etiketi görene kadar roll biterdi
boşver olan olmuş herkes nasibini yerEtiket attigimiz adamlarin bazilari bile kacirdi yani etkinligi gormesine rağmen saglik olsun