Ister 10 maç yap dayı istersen tek maç yap 3.5 orandan25 tl nakit 2 mac kombinemi
Ister 10 maç yap dayı istersen tek maç yap 3.5 orandan25 tl nakit 2 mac kombinemi
Ben spin ekliyor sandim ondan istemedim lazioya iy 0 oynqdim 3.50 den gelirse gelirSpin degil knk 25 nakit ekliyor tüm oyunlarda gecerli
Bol şansBen spin ekliyor sandim ondan istemedim lazioya iy 0 oynqdim 3.50 den gelirse gelir
Al yarmuok al thawra basket 4 çeyrek kaç kaç bitti yahu bu nasıl site çeyrek sayılarını goremedimDestek yavas ama bakalim
Gollll@Messi06 lazio penalti
Valla bemde basket oynayacakdim per gostermiyordu oynamadim abiAl yarmuok al thawra basket 4 çeyrek kaç kaç bitti yahu bu nasıl site çeyrek sayılarını goremedim
4 küsür oradan 4. Çeyrek 3 farklı alır oynadım ev 4.ceyrek alır i 1.60 lara kadar düştü geldimi diye merak ettimValla bemde basket oynayacakdim per gostermiyordu oynamadim abi
Cabuk geçiyor438 kisi var sırada mübarek
Way ibinelerLazioya bak az kalsin 2 yi atiyordu **
Yokla ne anlarim tosladan@James Tosla üyemisn?
Senin 3.50 geldiyse çekime gidersin artikLazioya bak az kalsin 2 yi atiyordu **
Aaooo basladik gene@James Tosla üyemisn?
Tekrar 3.50 deniyecem bakalim ne olacak abiSenin 3.50 geldiyse çekime gidersin artik
Oran düşmüş 95 veriyormus kırmızı görünüyor hesapta 0 yattı sanırımCabuk geçiyor
Kanka ol sende 5 kazan bendeYokla ne anlarim tosladan
Bence ilk çevrim sonrası oran serbest olabilir bi sor desteğe istersenTekrar 3.50 deniyecem bakalim ne olacak abi