Vız vız vız zorlama mkePeki bay sinyal.
Vız vız vız zorlama mkePeki bay sinyal.
Sen anca konusuyorsun. Gordugum kadariyla Her dagitima role atilan ama kimseye bi fayfasi olmayan birisin.zaten bi ara kizip bana küfür etmenden kendinide belli etmiş tin. Karşında salakmi var. Zaten Bunları yazan katilir mi katilmiyacagim. Oraya unutup adını yazmadiklarimda var.Şimdi meto byle bir konu actinda ? burda ismi olmayanlar deseki bundan snra etkinliklerime katılma haklılar ?
Vız vız vız zorlama mke
Tm ışte katıldıklarinada unuttum yazmayı dersin he bu arada ben kimseye boş yere kızıp sövmem vardır bir suçun ayrıca karakter demişken daha dün bir ton laf yediğin adamı da yazmişsın işin içinde yeterki çıkar olsun demi ah ulan meto hiç degismiyorsun açık açık da syluyon ben cıkarcıyim die açtığın konudan bu anlaşılıyoSen anca konusuyorsun. Gordugum kadariyla Her dagitima role atilan ama kimseye bi fayfasi olmayan birisin.zaten bi ara kizip bana küfür etmenden kendinide belli etmiş tin. Karşında salakmi var. Zaten Bunları yazan katilir mi katilmiyacagim. Oraya unutup adını yazmadiklarimda var.
Ben Kimden laf yicegim. Etiket yaptiklarimdan birisi bana laf söyledi diye yaptığı iyiliği göz ardimi edeyim. Senin karakter oyleseyse sana birşey diyemem. Benimlede uğraşma git işine bak. Düşüncem e saygı duymuyorsan köstek Tw olma. 3-5 kat kazanıp kimseye 1 kuruş atmayip her role katılan liste bende diye atılan sendemi karakter oluyor. Bana yazma artıkTm ışte katıldıklarinada unuttum yazmayı dersin he bu arada ben kimseye boş yere kızıp sövmem vardır bir suçun ayrıca karakter demişken daha dün bir ton laf yediğin adamı da yazmişsın işin içinde yeterki çıkar olsun demi ah ulan meto hiç degismiyorsun açık açık da syluyon ben cıkarcıyim die açtığın konudan bu anlaşılıyo
Meto uzatmayınBen Kimden laf yicegim. Etiket yaptiklarimdan birisi bana laf söyledi diye yaptığı iyiliği göz ardimi edeyim. Senin karakter oyleseyse sana birşey diyemem. Benimlede uğraşma git işine bak. Düşüncem e saygı duymuyorsan köstek Tw olma. 3-5 kat kazanıp kimseye 1 kuruş atmayip her role katılan liste bende diye atılan sendemi karakter oluyor. Bana yazma artık
Sen kimsinde sana karşı suçum olsun anca saçmalaTm ışte katıldıklarinada unuttum yazmayı dersin he bu arada ben kimseye boş yere kızıp sövmem vardır bir suçun ayrıca karakter demişken daha dün bir ton laf yediğin adamı da yazmişsın işin içinde yeterki çıkar olsun demi ah ulan meto hiç degismiyorsun açık açık da syluyon ben cıkarcıyim die açtığın konudan bu anlaşılıyo
100-200 kazanıp karınca kararinca herkese yardımcı olmaya çalışan birisiyim. Birine laf söylerken dönüp aynada kendisine baksın. Geçen veysel sabahın köründe roll açıp kişi başı 75 dagitirkende ordaydim adamın bana bi hatası olmamasına rağmen bi arkadaş yüzünden onunla konusmadigim için katılmadim bile 3-5 kuruş için kendimden ödün vermem o hic merak etmesin. Ha şuan ben param yokken bunları yazıyorum. Buradaki çoğu kişi parası yokken bunları yazamaz dahada birşey demiyorum.Meto uzatmayın
Ben Kimden laf yicegim. Etiket yaptiklarimdan birisi bana laf söyledi diye yaptığı iyiliği göz ardimi edeyim. Senin karakter oyleseyse sana birşey diyemem. Benimlede uğraşma git işine bak. Düşüncem e saygı duymuyorsan köstek Tw olma. 3-5 kat kazanıp kimseye 1 kuruş atmayip her role katılan liste bende diye atılan sendemi karakter oluyor. Bana yazma artık
Yanlış canım paran olsaydı bunları düşünüp yazmazdin zaten veyselin rolüne katılmamış la sen zamnnda birinin listesini tutarken demedinmi ben cekersem veysele çıkarmam bide utanmadan isteseydin bncede konuşma çünkü batıyosun baktıkça cıprpınmalar baslıyo bogulursun dikkat et100-200 kazanıp karınca kararinca herkese yardımcı olmaya çalışan birisiyim. Birine laf söylerken dönüp aynada kendisine baksın. Geçen veysel sabahın köründe roll açıp kişi başı 75 dagitirkende ordaydim adamın bana bi hatası olmamasına rağmen bi arkadaş yüzünden onunla konusmadigim için katılmadim bile 3-5 kuruş için kendimden ödün vermem o hic merak etmesin. Ha şuan ben param yokken bunları yazıyorum. Buradaki çoğu kişi parası yokken bunları yazamaz dahada birşey demiyorum.
Lan kamil benim hakkimda yorum yapma demedimmiGünlerdir buradayım bir konusunu görmedim varsa yoksa sinyal atıyor boşver meto.
Sana tefo mefo diyorlar. Zaten zorla kimseye birseyde vermiyorsun. ama o senin tirnagin bile olamaz. Sen roll dağıtım yapıyorsun.o hiçbir halt yapmamasina rağmen boş boş millete satasir durur.Günlerdir buradayım bir konusunu görmedim varsa yoksa sinyal atıyor boşver meto.
Günlerdir buradayım bir konusunu görmedim varsa yoksa sinyal atıyor boşver meto.
Uzatma biraz hatırım varsa?Lan kamil benim hakkimda yorum yapma demedimmi
Durust oldugum icin Dedim tabiki arkasından iş cevirsem dahami iyi olurdu. Demedim diyen oldumu kamilYanlış canım paran olsaydı bunları düşünüp yazmazdin zaten veyselin rolüne katılmamış la sen zamnnda birinin listesini tutarken demedinmi ben cekersem veysele çıkarmam bide utanmadan isteseydin bncede konuşma çünkü batıyosun baktıkça cıprpınmalar baslıyo bogulursun dikkat et
Yanlış canım paran olsaydı bunları düşünüp yazmazdin zaten veyselin rolüne katılmamış la sen zamnnda birinin listesini tutarken demedinmi ben cekersem veysele çıkarmam bide utanmadan isteseydin bncede konuşma çünkü batıyosun baktıkça cıprpınmalar baslıyo bogulursun dikkat et
Lan kamil benim hakkimda yorum yapma demedimmi