At reis takipleyelimDenver 3.çeyrek 56.5 alt kasa atılır he
BMW bu hızla ilk 3 e girer heralde
Denver 3.çeyrek 56.5 alt kasa atılır he
Betcoda tek kasa burda diğer kasa betsmove da atamıyom ?At reis takipleyelim
Sanmıyorum knk alta çekecekler gibiSalakmisin Denver golden 70 bile atarlar parana yazik
İkilemde kaldıysan o pıtı pıtı yap baskette ben öyle yapiyom ???Sanmıyorum knk alta çekecekler gibi
Kasa atma öğle rol yaparken akşam yemeğinden olma sabırlı olSanmıyorum knk alta çekecekler gibi
Yarısına ortaksan atsınİkilemde kaldıysan o pıtı pıtı yap baskette ben öyle yapiyom ???
Para senin hayat senin o maç alt olursa diğer kupon gelir gibiSanmıyorum knk alta çekecekler gibi
Hic bişey yazmamissim maçla ilgili çünkü ?Listede neden yokum ???
Cyberde bi ara maç öncesi açılıyordu 107 oran 11 maç bilmiştmPara senin hayat senin o maç alt olursa diğer kupon gelir gibi
bol şans , cyber adamı öper 10 snyede 3tane 3lük cıktıgını biliyorumCyberde bi ara maç öncesi açılıyordu 107 oran 11 maç bilmiştm
Az çok bişeyler biliyoz cyber hakkında ama cyber bahsi riskli iş
??
Üye olmayan yoktur boşver atma ?Beyler ozel link geldi sms 100 TL nakit 1000 yap 100 çek slotta geçerli @Rooster müsade ederse atayım benim aff linkim değil
Roosteri taslayin arkadaşlar ??Üye olmayan yoktur boşver atma ?
Sabah 7 de ki ceyberde golden state ya ilk ya ikinci çeyreği yada ilk 2 çeyreği genelde alıyor öğle sonu falan phidelpia ile Portland oynar ilk çeyreği genelde hep phidelpia alır sonra geriye duser ona ragmen genelde macida kazanirCyberde bi ara maç öncesi açılıyordu 107 oran 11 maç bilmiştm
Az çok bişeyler biliyoz cyber hakkında ama cyber bahsi riskli iş
??