- 16 Tem 2021
- 12,996
Sialiua sana dediğimde 3 oran vardı 3. Çeyrek sonu 8 oran vardı geliyor
Al işte buraya atmadım seri won
Al işte buraya atmadım seri won
Dur bakamıyom ?Sialiua sana dediğimde 3 oran vardı 3. Çeyrek sonu 8 oran vardı geliyor
Ne dedim ben sana litvanyali kızlar hep Letonya lı kızları mikiyorMaça bak maççaaa böyle olay görmedim ev 2.20 sürede 5 tane triple attı canlı izliyorum karpuz sallar gibi atıyor hepsi giriyor şaka gibi. Periyot skorlarına baksan belli zaten sırayla fark atmışlar
Dur bakamıyom ?
Oynadin mı yoksaDur bakamıyom ?
Almadımda burda paylaşıp verdiklerimi geri aldım?Ne dedim ben sana litvanyali kızlar hep Letonya lı kızları mikiyor
Onada şükürAlmadımda burda paylaşıp verdiklerimi geri aldım?
Kupon saldım bi tane 6 maç o gelirse düzlüğe çıkacam ?@Zagor 8 orandan oynasaydin bari kasa düzlüğe çıkardı
Budocnst ilk yarı kazanırsa düzlükteyim ?Onada şükür
3 oran genjler bunu alınBudocnst ilk yarı kazanırsa düzlükteyim ?
Girdim hesaba alamadım3 oran genjler bunu alın
Ben maçı almasında değilim alsın amkk 5/10 sn arayla üçlük atıyor dep topu alıp koşup potaya bile gitmiyor bahsin anasını ağlattılar artık canlı izlesen anlıycan dediğimiNe dedim ben sana litvanyali kızlar hep Letonya lı kızları mikiyor
Benfica u23 ü izlemedinmi ofsayt ile alakası yoktu iptal etti golü gelde sövmeBen maçı almasında değilim alsın amkk 5/10 sn arayla üçlük atıyor dep topu alıp koşup potaya bile gitmiyor bahsin anasını ağlattılar artık canlı izlesen anlıycan dediğimi
Budocnst ilk yarı kazanırsa düzlükteyim ?
Ben uyudum payfix biliyonBenfica u23 ü izlemedinmi ofsayt ile alakası yoktu iptal etti golü gelde sövme
Tips ödül nerdeBudocnst ilk yarı kazanırsa düzlükteyim ?
Zingabeti bugün oynadım tekten yattim
Sağlık olsunZingabeti bugün oynadım tekten yattim
Salak gibi ezbere bi voleybol oynadım 2 basket geldi Voleybolda n gittiSağlık olsun