- 16 Tem 2021
- 12,996
zagor köfte ne derse onu yaparım@BMW knk bende burdayım da golden önce beğenmeyip unutmuşum
zagor köfte ne derse onu yaparım@BMW knk bende burdayım da golden önce beğenmeyip unutmuşum
Beğenmedim ama 100 kaptım?Dostlar ben beğendiğim de gol gelmemişti neyse
100 kaptım?@kadircan4747 : gel buraaa
kardeş son kişi ozimo görünüyor karıştırma bence çek gitsinHerkesi al @BMW istersen hak geçmesin yalnız şöyle bişey yapalım takip edenlere 2 hak verelim uygunmudur??
Güle güle harca dayıBeğenmedim ama 100 kaptım?
Yiyin birbirinizi??zagor köfte ne derse onu yaparım
2 mizemi 100 dayi yari yariyamiys ?100 kaptım?
cok sacma **Herkesi al @BMW istersen hak geçmesin yalnız şöyle bişey yapalım takip edenlere 2 hak verelim uygunmudur??
Başından beri buradayım ben beğenip geri çekmişim bakabilirsiniz ilk golde hemen yazdımHerkesi al @BMW istersen hak geçmesin yalnız şöyle bişey yapalım takip edenlere 2 hak verelim uygunmudur??
Sana bir bok yok ??????2 mizemi 100 dayi yari yariyamiys ?
Defol???faturana sıcam senin??200 bize 500 e patladı???2 mizemi 100 dayi yari yariyamiys ?
HıııSana bir bok yok ??????
-KADİRCAN4747
Yap gel listeyi o zaman knk frkan ile xemin burdaydı başından beri onlarda varkardeş son kişi ozimo görünüyor karıştırma bence çek gitsin
@BMWYap gel listeyi o zaman knk frkan ile xemin burdaydı başından beri onlarda var
Dayi hala odenmemis ?? ilgincDefol???faturana sıcam senin??200 bize 500 e patladı???
Tamam ozimo ya kadar olanı alıyor işte muriç gol oldu geldiliste ilk gol gelene kadardı, sonradan gelenlerin listeye girmesi mantıksız.
Kaybol küfür ederim?Dayi hala odenmemis ?? ilginc