- 17 Tem 2021
- 964
baştan demen lazımdı bunu o 50 tlden hayır gelmez baksana halıne tavırlarına aadamınYahu dedik ya kuruyuz diye bizde patladi olay tmm tahu ister at ister atma bi daha yazanin mk
baştan demen lazımdı bunu o 50 tlden hayır gelmez baksana halıne tavırlarına aadamınYahu dedik ya kuruyuz diye bizde patladi olay tmm tahu ister at ister atma bi daha yazanin mk
Geçen rolü karıştırıp Ban yiyen sen miydinbana 50 lira atıcak adam boyle benle üstten konuşucak bende 50 lira ıcın ona boyun eğıcem sövmuştum şuan cokdan iyi sabır var mıllette
evet senle kavga etmıcem yalakalık yapmam kımseye adam a zorla parasını istetiyorsun coktan atman lazımdı bi kibir bi böbürlenme yakışmıyor hoşcakalın sustum ben herkese ıyı forumlar sonra gelırımGeçen rolü karıştırıp Ban yiyen sen miydin
56yı bırak 80e kadar yolu varKnk 56 ci olay
81. boluk hazirlannn56yı bırak 80e kadar yolu var
Artizzz bazarda ne arar ula56yı bırak 80e kadar yolu var
Yavvv ben birdaha birseye karışmıyorum muric i savunuyorum 50 ödülü at diyorum önce borcunu at olayı çıkıyorSana da ayıp gerçekten. Önce borcunu öde o zaman ***
çarsı bazar garıştı mkeArtizzz bazarda ne arar ula
ULAN kahkaha attım evdeo dudaklı fotonu koy abi böle tanıyamıyom @Muric81
Borcu ben pesin konustum şu gun at bugun at diye baski yapacaksan hic atma diye bana ve kadircana atmisti o gun müsait olunca atarsınız demiştiYavvv ben birdaha birseye karışmıyorum muric i savunuyorum 50 ödülü at diyorum önce borcunu at olayı çıkıyor
bana çıkarsa sen al hemşerimSa Arkadaşlar Katılım Varmı
Liste bendeSa Arkadaşlar Katılım Varmı
Kardeş borcun şu günü bu günü mü var. Gun soylenmediyse bak ne güzel ödül kazanmisken ordan vermek en mantiklisi 50 yi alıp kumarda kaybedecen borcun orda sabit kalacak.Borcu ben pesin konustum şu gun at bugun at diye baski yapacaksan hic atma diye bana ve kadircana atmisti o gun müsait olunca atarsınız demişti