- 17 Tem 2021
- 3,072
Maalesef fiyat çok düşersigara alkol alayı var bide çok işemiyom sıkıntı olur mu
Maalesef fiyat çok düşersigara alkol alayı var bide çok işemiyom sıkıntı olur mu
Yok sorun yokda once borcunu ver diye bagiriyon birakta biraz alinalim biz o mevzuyu özelden konustuk burda desifre edip ne geçti eline merak ediyorumAramızda bir hukuk var sanmıştım pardon
hepimiz kiracıyız fani dünyadaKirayı dostumuz vermemiş yani kiracı @ARTİZZ DAYI
Ok. Ama kira mı falan verecem diyenlede oldu. Onlara aynen yukaridaki mesajı yazdım.Kirayı dostumuz vermemiş yani kiracı @ARTİZZ DAYI
2k yapar heralde domuz böbreği değil la insan böbreğiMaalesef fiyat çok düşer
Len hödük altı üstü 1500 çarptım değilmi bana küfür etmene??2k yapar heralde domuz böbreği değil la insan böbreği
Eder eder2k yapar heralde domuz böbreği değil la insan böbreği
dayı öde gayri kendi kendini ifşaladın )Len hödük altı üstü 1500 çarptım değilmi bana küfür etmene??
Kardeş dolandırıcı dolandiricidir tüm dolandiricilar forumda mı sanki forumda normal hayattakilerden dürüst lerde var. Onun için kimseye fazla güvenmemek lazım.kral yanlış anladın forumdan değil yakın arkadaşım para istedi ver 2 3 saate takla attırıp verecem dedi bende kiramı ödemedi onu verdim pazartesiden bu yana bekliyom
haklısın ağam hele ki bu devirdeKardeş dolandırıcı dolandiricidir tüm dolandiricilar forumda mı sanki forumda normal hayattakilerden dürüst lerde var. Onun için kimseye fazla güvenmemek lazım.
Alinca bide bende bir takla attirayim be artizim?kral yanlış anladın forumdan değil yakın arkadaşım para istedi ver 2 3 saate takla attırıp verecem dedi bende kiramı ödemedi onu verdim pazartesiden bu yana bekliyom
abi sen takla attrıp veriyon bu bize parende attırdı mke taklacı güvercin mkeAlinca bide bende bir takla attirayim be artizim?
Ödülü alan açacak zatenRoll ac listeci olayım ??
Hazır mıydın be ?Payfix atıldı
Rolling mi yapacaktik 2 saattir neyi tartışıyoruz o zaman zaten kendimiz alamiyorsak ahahahahah@BMW payfix attı. Birazdan ona yollarım Rolling in yapar