- 28 May 2021
- 12,293
Dedim olabilirDedim olabilir biz zaten haziriz saclar zaten hazir e adminim rol hazirmi? @Rooster
Dedim olabilirDedim olabilir biz zaten haziriz saclar zaten hazir e adminim rol hazirmi? @Rooster
Bu mesaji sil yanariz fena yanariz kölelik cikar yeniden kölemi olucaz bu dönemdeZam istemiyorum ben açıkçası 1k zam yaparlar 3k toplamda zamla alırlar ** hepsi onların olsun doysunlar aç doyurmak zordur bizim gönlümüz zengin ekmekle doyarız onlar dolarla doymazlar bu dünyanın öbür tarafı da var haram zehir zıkkım olsun
çay kaşıgı ile ver kepce ile geri al asgari ücretli işciler zammı görmeden maaaşları 1000 tl gibi vergi dilimine girmiş ey insaf adamlar kaç kuruş alıyor da kesinti yapıyorlarZam istemiyorum ben açıkçası 1k zam yaparlar 3k toplamda zamla alırlar ** hepsi onların olsun doysunlar aç doyurmak zordur bizim gönlümüz zengin ekmekle doyarız onlar dolarla doymazlar bu dünyanın öbür tarafı da var haram zehir zıkkım olsun
Bu dünyada yasayamadiktan sonra neyleyim hakkım haram olmusbZam istemiyorum ben açıkçası 1k zam yaparlar 3k toplamda zamla alırlar ** hepsi onların olsun doysunlar aç doyurmak zordur bizim gönlümüz zengin ekmekle doyarız onlar dolarla doymazlar bu dünyanın öbür tarafı da var haram zehir zıkkım olsun
Harbi zaten az veriyolar birde herseye vergi zam faizçay kaşıgı ile ver kepce ile geri al asgari ücretli işciler zammı görmeden maaaşları 1000 tl gibi vergi dilimine girmiş ey insaf adamlar kaç kuruş alıyor da kesinti yapıyorlar
yo heryerden söylerim alacakları bi canımız varBu mesaji sil yanariz fena yanariz kölelik cikar yeniden kölemi olucaz bu dönemde
inançlı insansak her yer bize aynıBu dünyada yasayamadiktan sonra neyleyim hakkım haram olmusb
aynen öyle Metinçay kaşıgı ile ver kepce ile geri al asgari ücretli işciler zammı görmeden maaaşları 1000 tl gibi vergi dilimine girmiş ey insaf adamlar kaç kuruş alıyor da kesinti yapıyorlar
Okuyun oğul okuyun memur olunBir kitap olmuş 80 TL nasıl yaşayalım okuyalım
Reis benim bölüm gelirse yurt dışına gidecem memur falan olmam benOkuyun oğul okuyun memur olun
Burda doktor mühendis olacağına yurt dışında temizlikçi ol ?Reis benim bölüm gelirse yurt dışına gidecem memur falan olmam ben
Temizlikçi olmadan da gidebilirim reis yeter ki iyi bir unide bu bölümü okuyayımBurda doktor mühendis olacağına yurt dışında temizlikçi ol ?
Bende uyuşturucu tacirlerine çalışıp gitmeyi dusunuyorumTemizlikçi olmadan da gidebilirim reis yeter ki iyi bir unide bu bölümü okuyayım
5 olsa 452 dolar yapar ***Hayatta 5 olmaz maksimum 3500 hadi 3700