Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet ASGARİ ÜCRET HK.

Berkay10 Çevrimdışı

Berkay10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
7 Tem 2021
287
Zam istemiyorum ben açıkçası 1k zam yaparlar 3k toplamda zamla alırlar ** hepsi onların olsun doysunlar aç doyurmak zordur bizim gönlümüz zengin ekmekle doyarız onlar dolarla doymazlar bu dünyanın öbür tarafı da var haram zehir zıkkım olsun
Bu mesaji sil yanariz fena yanariz kölelik cikar yeniden kölemi olucaz bu dönemde

MANDALİNA Çevrimdışı

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
12,996
Zam istemiyorum ben açıkçası 1k zam yaparlar 3k toplamda zamla alırlar ** hepsi onların olsun doysunlar aç doyurmak zordur bizim gönlümüz zengin ekmekle doyarız onlar dolarla doymazlar bu dünyanın öbür tarafı da var haram zehir zıkkım olsun
çay kaşıgı ile ver kepce ile geri al :) asgari ücretli işciler zammı görmeden maaaşları 1000 tl gibi vergi dilimine girmiş ey insaf adamlar kaç kuruş alıyor da kesinti yapıyorlar

ALONE DARK Çevrimdışı

ALONE DARK

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bu dünyada yasayamadiktan sonra neyleyim hakkım haram olmusb