Şerefsizim ben deilim kim la o yazan ????
kanka karalama yapiyorduk be k.bBaşka Forumun Sslerini Kaldırdım Arkadaşlar Başka Forum Ss Atılmasın Burda Ricamdır
bi yanim inan dior bi yanim inanma ??Şerefsizim ben deilim kim la o yazan ????
curio abi mi ben onun abisiyim mkHepsini banlamismis . Biz gittik zaten bu neyin bani karaktersiz ?
Kırpsaydin keşke ya unuttum ben?Başka Forumun Sslerini Kaldırdım Arkadaşlar Başka Forum Ss Atılmasın Burda Ricamdır
curio el atar aman dikkat ?@Cevik42 gameofbette 2 tl kayıp bonusum kaldı napabiliriz 100 yapıp çekmek için
???@Cevik42 gameofbette 2 tl kayıp bonusum kaldı napabiliriz 100 yapıp çekmek için
Değişik nickli olanları diyosanız ben ?? Çok eğlendim ya oh ? Allahın çöpü büro ne derse gelip size onu söylüyor ?Şerefsizim ben deilim kim la o yazan ????
Yawwwww ne diyon değişik biladerrlesnaya yaroslava seni mm masa tenisinde s k m mk karısı 0-5 öndeydi sonra neyse 9-10 öne geçti 13-11 yenildi salak
0-5 önde ordan maçmı verilir mk bide 2-0 dan 2-2 ye getirmiştiYawwwww ne diyon değişik biladerr
Hoşgeldin kardeşim gelirken sana yolda eşlik eden olmadı mı? ❤oo tayfanın hepsi burda ***
yok kanka yanlız geldimHoşgeldin kardeşim gelirken sana yolda eşlik eden olmadı mı? ❤