Yaramaz dayım ya bunların kanı bozuk odemezler oderlerse de bir ilk yaşanır bura valaÜye olan herkes canlıyı kitlesin bıktırma taktiği uygulayalım belki işe yarar
BEN FORUMLARDAN DÜŞÜRMİYCEM BU KONUYU BAK NASIL ALICAM GÖR BİRAZDA BURDAKİ ARKADAŞLAR DESTEK OLUP AYNI ANDA 20-30KİŞİ DESTEGE SALDIRSAK 1 SAAT SONUCVERİR İŞLERİNİ YAPAMAZLARYaramaz dayım ya bunların kanı bozuk odemezler oderlerse de bir ilk yaşanır bura vala
Kullanıcı adın vortexmiBEN FORUMLARDAN DÜŞÜRMİYCEM BU KONUYU BAK NASIL ALICAM GÖR BİRAZDA BURDAKİ ARKADAŞLAR DESTEK OLUP AYNI ANDA 20-30KİŞİ DESTEGE SALDIRSAK 1 SAAT SONUCVERİR İŞLERİNİ YAPAMAZLAR
Kanka ben hala disardayim noldu dedigin dogru gece guzel bir saatte toplanip basalim kankaBEYLER KİMSE YOKMU **
kimse gelmiyorki dostumKanka ben hala disardayim noldu dedigin dogru gece guzel bir saatte toplanip basalim kanka
Kanka bekle illaki toplarız adamlari 1 bucuk gibi falan acele etmekimse gelmiyorki dostum
Bİ KUPON YAPTIM TUTARSA ROLL ACICAM O ZAMAN HALLETCEZ BU İŞİKanka bekle illaki toplarız adamlari 1 bucuk gibi falan acele etme
Güzel kopyala yapistir yapar patlatiriz destekleriniGhosthim isimli arkadaşımızın ödemesini yapmadiginiz takdirde lisansiniza toplu mail atacağız ve bütün forumlarda güncel tutacağız bunu yapacak gucumuz var emin olun Telegramda da 1000 kişilik aktif grubumuz var sektörde yenisiniz bu konular aylarca aktif kalacak yatırımlarınız yarı yarıya düşecek emin olun bunu kendinize yapmayın çogumuz buraya aktif uyeyiz zaten alınan paranın yarısı geri dağıtılacak onca insanın küfrünü yemek hoşunuza mı gidiyor
Aynen kanka bizimkiler aktifse kopyala yapıştır yapsın canlıya bunuGüzel kopyala yapistir yapar patlatiriz desteklerini
bende arkadaşıma katılıyorum bana 15 tl freebet tanımladılar hatta aradılar sonra yalandan bakıyeyı sildiler oynatmadılar 3 kuruşun peşine düşmüşler350 TL BAKİYEYLE 2K YA ULAŞTIM 1.5 SAAT ÇEKİM BEKLEDİM GELMEDİ BAZI ŞAHISLARIN TAKİBİNE GİRMİŞİZ BOŞ BULUNARAK BÜROYU PAYLAŞTIM BURDA , VE MAX 20-22 SAYI ALARAK ROULET OYNUYORDUM BANA MAX 25 ALABİLİRSİNİZ SİZ 26 ALMIŞSINIZ DİYİP BAKİYEMİ SİLDİLER KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU İŞTE PARMAĞI OLANLAR VAR ONLARDA BUNU GÖRÜYORDUR KİMSENİN HAKKI KİMSEDE KALMAZ.
maksim de para çarpmışmı harbımı dıyosun benımde teklı kombın yapmamı engellemıştı orospu evlatları yanına 1.30 koyup 500 tl patlatmıştım?Geçen bi cocugunda maksimbette kaldı cocugun elini kolunu bağlayıp ****** etmişler , wipbeet sponsorken 20k paramı alamadı kahpeler