Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şikayet BETPARİBUYA YATIRIM YAPMAYIN

KİNG10 Çevrimdışı

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
9,323
BÖYLE OLMAZ ZATEN @muhsinovi boşver bro uğraşma bidaha dağıtım konusu açarım ben burda ona göre liste yaparım

muhsinovi Çevrimdışı

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
9,023
Aşiyan Mezarlığı
Ghosthim isimli arkadaşımızın ödemesini yapmadiginiz takdirde lisansiniza toplu mail atacağız ve bütün forumlarda güncel tutacağız bunu yapacak gucumuz var emin olun Telegramda da 1000 kişilik aktif grubumuz var sektörde yenisiniz bu konular aylarca aktif kalacak yatırımlarınız yarı yarıya düşecek emin olun bunu kendinize yapmayın çogumuz buraya aktif uyeyiz zaten alınan paranın yarısı geri dağıtılacak onca insanın küfrünü yemek hoşunuza mı gidiyor

Messi06 Çevrimdışı

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
2,553
Ghosthim isimli arkadaşımızın ödemesini yapmadiginiz takdirde lisansiniza toplu mail atacağız ve bütün forumlarda güncel tutacağız bunu yapacak gucumuz var emin olun Telegramda da 1000 kişilik aktif grubumuz var sektörde yenisiniz bu konular aylarca aktif kalacak yatırımlarınız yarı yarıya düşecek emin olun bunu kendinize yapmayın çogumuz buraya aktif uyeyiz zaten alınan paranın yarısı geri dağıtılacak onca insanın küfrünü yemek hoşunuza mı gidiyor
Güzel kopyala yapistir yapar patlatiriz desteklerini

Megastarkan Çevrimdışı

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
964
350 TL BAKİYEYLE 2K YA ULAŞTIM 1.5 SAAT ÇEKİM BEKLEDİM GELMEDİ BAZI ŞAHISLARIN TAKİBİNE GİRMİŞİZ BOŞ BULUNARAK BÜROYU PAYLAŞTIM BURDA , VE MAX 20-22 SAYI ALARAK ROULET OYNUYORDUM BANA MAX 25 ALABİLİRSİNİZ SİZ 26 ALMIŞSINIZ DİYİP BAKİYEMİ SİLDİLER KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU İŞTE PARMAĞI OLANLAR VAR ONLARDA BUNU GÖRÜYORDUR KİMSENİN HAKKI KİMSEDE KALMAZ.
bende arkadaşıma katılıyorum bana 15 tl freebet tanımladılar hatta aradılar sonra yalandan bakıyeyı sildiler oynatmadılar 3 kuruşun peşine düşmüşler

Megastarkan Çevrimdışı

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
964
Geçen bi cocugunda maksimbette kaldı cocugun elini kolunu bağlayıp ****** etmişler , wipbeet sponsorken 20k paramı alamadı kahpeler
maksim de para çarpmışmı harbımı dıyosun benımde teklı kombın yapmamı engellemıştı orospu evlatları yanına 1.30 koyup 500 tl patlatmıştım?

Megastarkan Çevrimdışı

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
964
bu arada *********** den çıkalım o zaman bu kadar yavşak siteyi savunuyorlar madem bu rooster e de yanlış yapmışlar ******* atlasbetın 3 gunde 1 verdigi skor etkınlıgı ıcın mı kalayım orada hak yıyosalar cıkayım nası yapacam?