- 29 May 2021
- 2,321
Kafam ayıldı artık yatabilirim elveda
Oynamayacağım??@James golden cyber ilk çeyrek alıra bas
Payfix salindi ama cimrisin atmazsin mkTskler ntvsporbet cansin??
Borçlar var agabey?Payfix salindi ama cimrisin atmazsin mk
Zaten hep öyle ne zaman ayri bisi dedin ki ? mk her etkinliği kovaliyon aradada perde arkasında kendi hesabından oynuyorsun degisik bisisin mk?Borçlar var agabey?
bi 27 payfix giderTskler ntvsporbet cansin nesine daha geç ödüyo??
Terbiyesizlik yapma ?ben beni göreni bana yapılanı unutacak bir insan değilim he yaparken de milletin gözüne sokmam oda ayrı birsey ?Zaten hep öyle ne zaman ayri bisi dedin ki ? mk her etkinliği kovaliyon aradada perde arkasında kendi hesabından oynuyorsun degisik bisisin mk?
Olm senden buyuk terbiyesiz yok niye biliyon mu bakiyen var adam etkinlik aciyor olmayanlarin hakkinada giriyon sana cikinca neyseTerbiyesizlik yapma ?ben beni göreni bana yapılanı unutacak bir insan değilim he yaparken de milletin gözüne sokmam oda ayrı birsey ?
suan geldı ıstese atmaz bana para attı kişi kendinden bilir işi sen öyle yapıyorsun demek ona laf ediyorsunZaten hep öyle ne zaman ayri bisi dedin ki ? mk her etkinliği kovaliyon aradada perde arkasında kendi hesabından oynuyorsun degisik bisisin mk?
Hangisine katılmışim onuda gosterseneOlm senden buyuk terbiyesiz yok niye biliyon mu bakiyen var adam etkinlik aciyor olmayanlarin hakkinada giriyon sana cikinca neyse
adamın kovaladıgı 20 30 50 100 lira cebınde 1 mılyar varken mı roll lere katılıyor ? 20 30 fazla ıcın hepımız 2 3 roll e katılıyoruz yalandan duyar kasma mq ısıne bakOlm senden buyuk terbiyesiz yok niye biliyon mu bakiyen var adam etkinlik aciyor olmayanlarin hakkinada giriyon sana cikinca neyse
james alınma ama muriç sana cimri diyorya o konuda azıcık haklı amaHangisine katılmışim onuda gostersene
sen biraz daha eli açıksındır onun parası daha azdır ondan daha az dağıtır ya da paylaşır muriç dedıgın adam cok mu mılelte para paylaşıyo reıs?james alınma ama muriç sana cimri diyorya o konuda azıcık haklı ama
Cimrilik konusunda rica etmeme ragmen 26 değil de 25 atan adam bunu söylüyorsa sende haklısın metocum?james alınma ama muriç sana cimri diyorya o konuda azıcık haklı ama