Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gelirse Çekiliş Bıngıldak / 2 Kişi 27 TL ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muric81 Çevrimdışı

Muric81

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
4,626
adamın kovaladıgı 20 30 50 100 lira cebınde 1 mılyar varken mı roll lere katılıyor ? 20 30 fazla ıcın hepımız 2 3 roll e katılıyoruz yalandan duyar kasma mq ısıne bak
Tabi sende haklisin senin gibi aptallarin hakkini savunuyorum ki boşa savunuyorum 700 tl cekim yapmis perde arkasından oynuyor ama burda ve diger forumda cekilis etkinlik kaçırmıyor neyse bi siz akillisiniz??

James Çevrimdışı

James

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
3,173
Bataklıkta
Tabi sende haklisin senin gibi aptallarin hakkini savunuyorum ki boşa savunuyorum 700 tl cekim yapmis perde arkasından oynuyor ama burda ve diger forumda cekilis etkinlik kaçırmıyor neyse bi siZlz akillisiniz??
Ya muric hangisine katıldım goster diorum iskembeden atma?

Megastarkan Çevrimdışı

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
964
Tabi sende haklisin senin gibi aptallarin hakkini savunuyorum ki boşa savunuyorum 700 tl cekim yapmis perde arkasından oynuyor ama burda ve diger forumda cekilis etkinlik kaçırmıyor neyse bi siZlz akillisiniz??
700 tl cektıgını bılıyosan demek kı adam dürüstmüş cekse soylemese nerden bıleceksın mq bana 25attı ona 20 atmıs otekı ıstıyor napsın 700un yarısınımı dagıtsın yaranmak ıcın

Megastarkan Çevrimdışı

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
964
Hadr beni ****** senin bu foruma bugune kdr kac kurusun gecti lavuk da böyle atar yapiyon?
sen cok parası geçenı daha iyi adam sanıyorsan gıt zengınlerle takıl en cok onları yol ayda bı 700 tutturmuş adamın 10 15 mılyar borcu var parasına göz dıkme gıt onlarla takıl onları sömur onlarla zaman geçır mq

Megastarkan Çevrimdışı

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
964
paranolem kaydı denen ck para dağıttı dıye totosu kalkık adamlarla takıl onlara yalakalık yap @Muric81 arkalarında dolaş para verırler belkı

James Çevrimdışı

James

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
3,173
Bataklıkta
Olm kafan guzel heralde daha demin TÖMBELEKÇİ nin rolünü ve diger forum da kovalamiyormuydun
Tombelekci nin rolüne zaten katilmayacgimi bilmen lazim? eski mesajlara bak attığı ödülü bile almadım bana yaptığı rolü bile yapma dedim @TÖMBELEKÇİ bilir dier tarafa gelince 2 gündür hiçbir role katılmadım alponzo liste verdi onu sevdiğim için aldım artı ben 2 roll açtım birşeyi söyleyince bi bak ondan snra konuş

Muric81 Çevrimdışı

Muric81

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
4,626
sen cok parası geçenı daha iyi adam sanıyorsan gıt zengınlerle takıl en cok onları yol ayda bı 700 tutturmuş adamın 10 15 mılyar borcu var parasına göz dıkme gıt onlarla takıl onları sömur onlarla zaman geçır mq
Senin gibi beyni az calisan adamlarla tartismaya girsem senden farkım kalmaz isine bak avukatlığa dvm et bakalim belki 3 5atar Sana ? adam 3 k cektigindede milete kurus atmayan biri ama her rolde cekiliste var neyse ne kadaf konussak senin bos beynin almaz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...