Tebrikler dostumHayırlı olsun 1.700 vurdum ?
Tebrikler ödülüm gelmediHayırlı olsun 1.700 vurdum ?
Payfix atıldı allahtan çevrim şartı var yoksa bu rakama ulaşmadan cekerdinHayırlı olsun 1.700 vurdum ?
Aynen nasıl cekecez şimdi bunu yatırım yada belge ister mi ki ??Payfix atıldı allahtan çevrim şartı var yoksa bu rakama ulaşmadan cekerdin
Son 3 ayda yatirim Yoksa mecbur yatirjm yapacaksinAynen nasıl cekecez şimdi bunu yatırım yada belge ister mi ki ??
Valla hiçbir fikrim yoktur. Umarım istemez sorunsuz öderler. Desteğe çekimi birkaç Forumda paylaşacağım sayamede üye kazanırsınız falan deAynen nasıl cekecez şimdi bunu yatırım yada belge ister mi ki ??
Bu siteye kimin yatırımı olurkiSon 3 ayda yatirim Yoksa mecbur yatirjm yapacaksin
Saglam dediğin sitenin bir aylık yatırımini 1 günde alıyor adamlar ??Bu siteye kimin yatırımı olurki
Hangi oyun cok verdi disco danny iyi verdimiHayırlı olsun 1.700 vurdum ?
yatirim yapti belge istemesinlerAynen nasıl cekecez şimdi bunu yatırım yada belge ister mi ki ??
Onu hallederiz kankaSon 3 ayda yatirim Yoksa mecbur yatirjm yapacaksin
Yok kanka dazzle me de vurdum fulllHangi oyun cok verdi disco danny iyi verdimi
Gerek yok belgeye yatırım yapsın sonra çekim versin yarın akşama gelir hesabinsyatirim yapti belge istemesinler
50 yatırıp cekimi verecem kanka ins yollarlaryatirim yapti belge istemesinler
ben ne dedim la ?Gerek yok belgeye yatırım yapsın sonra çekim versin yarın akşama gelir hesabins
yollarlar cocuk 2.5k cekmis50 yatırıp cekimi verecem kanka ins yollarlar
Kesin yollarlar şimdi parayı Çevir çek iptal olursa belge atarsın50 yatırıp cekimi verecem kanka ins yollarlar
Tebrikler vurmuşsun ?50 yatırıp cekimi verecem kanka ins yollarlar
Ödülümü atarsin bu seferde yamuk yaparsan s... Seni??50 yatırıp cekimi verecem kanka ins yollarlar