kralll nerdesin sula bizii
ödeme gelmemiştir kankakralll nerdesin sula bizii
Niye patlasın kanka etkinligi yapan dostumuz , gün içerisinde yogun oluyor çalışıyor geri dönüş yapar çekimdede sorun olmuş olabilirPatladi mi burasi
Merak ettim knk sıkıntı yokNiye patlasın kanka etkinligi yapan dostumuz , gün içerisinde yogun oluyor çalışıyor geri dönüş yapar çekimdede sorun olmuş olabilir
Olm ben liste almışım hayır gelirmicukkacukkacukkacukkacukkacukka
anaaa buranın listesidemi sende tamam o zaman bbOlm ben liste almışım hayır gelirmi
Bence kaybetmiştir parayı anlayışla karşılarımNe oldu acaba ya başkan gelmedi hala @Mustafa(osmanb60)
Yok ya bir ara daha boyle oldu site odemisti geceye dogru gelmistiBence kaybetmiştir parayı anlayışla karşılarım
Sanmam ya işi vardır belkiBence kaybetmiştir parayı anlayışla karşılarım
Bu tarz siteler bazen yarim saatte gonderir bazen uzun sürüyor ilginçYok ya bir ara daha boyle oldu site odemisti geceye dogru gelmisti
Yani kötü ihtimali benim söyleidğim ben Can sağlığı dilerim Canı sağ olsunBu tarz siteler bazen yarim saatte gonderir bazen uzun sürüyor ilginç
Geçende bu kadar uzun sürdü osmanı tanımıyorsan bro hakkında öyle konuşma bence osman gönderir ben yokum burda listede ama geçende siteden kaynaklı 2 gün sürdü göndersiBence kaybetmiştir parayı anlayışla karşılarım
Hakkında kötü bir şey mi söyledim? Hepimiz oynuyoruz bu oyunu.Adamı karaladiğim falan yok aksine kötü bi durumda bile canı sağ olsun hiç sıkıntı yok.Geçende bu kadar uzun sürdü osmanı tanımıyorsan bro hakkında öyle konuşma bence osman gönderir ben yokum burda listede ama geçende siteden kaynaklı 2 gün sürdü göndersi
Usta sakin ol kim geliyor senin üstüne anlamadim kiAga siz benim üzerine niye geliyosunuz ki ******* parasini adamin canı sağ olsun atmazsa da
Kötü bişey mi söyledim ben ***Usta sakin ol kim geliyor senin üstüne anlamadim ki