- 19 Tem 2021
- 2,726
Yok usta bisey demedik ya görüşlerine saygımız sonsuzKötü bişey mi söyledim ben ***
Yok usta bisey demedik ya görüşlerine saygımız sonsuzKötü bişey mi söyledim ben ***
Kanka acil ihtiyacim çıktı nefsime hakim olamadim kaybettim dese bile canı sağ olsun derim ben dedim insanlık hali adama sanki küfür ettimYok usta bisey demedik ya görüşlerine saygımız sonsuz
öğlen aktif olmus aslında durumunu belirtseydi sıkıntı cıkmazdı gelir elbet bekleyelım bakalımKanka acil ihtiyacim çıktı nefsime hakim olamadim kaybettim dese bile canı sağ olsun derim ben dedim insanlık hali adama sanki küfür ettim
Tabi kötü birsey dusunmuyoruz ki zaten ama gelir mutlaka benceKanka acil ihtiyacim çıktı nefsime hakim olamadim kaybettim dese bile canı sağ olsun derim ben dedim insanlık hali adama sanki küfür ettim
Bro sen nasıl anlamak istersen öyle anlıyorsun ben sana karalama yaptın demedim osmanı tanıttım ?Hakkında kötü bir şey mi söyledim? Hepimiz oynuyoruz bu oyunu.Adamı karaladiğim falan yok aksine kötü bi durumda bile canı sağ olsun hiç sıkıntı yok.
napıcan herkes ekmeğinin peşindeyalayarak cukka almak isteyenlerdemi gelmiş yoksa @moses
hep Al al al nereye kadarnapıcan herkes ekmeğinin peşinde
Tamamla hortlatmayin Osman geldi sanıyorumhep Al al al nereye kadar
Yoo buradayım dönsemde burdayım bundan sonra böyle@TÖMBELEKÇİ köşeyi döndün sanırım ortalarda yoksun
100 oldu paparayı atıyorumYoo buradayım dönsemde burdayım bundan sonra böyle
En son 15:40'da girmiş belki bi işi çıkmıştır ustala gelmedimi bu mk ödemesi daha nası siteymis anlamadım
Ooo ben diğer taraftan beri atıyorum gece kafayı bulup gelirdi hiç alışverişi olmayan adama 100 salardi biz tabiri caizse neredeyse yalvariyorduk tek kuruş atmadan gidiyordu hey yavrum hey ne günlerdi.100 oldu paparayı atıyorum
Bana borcu var faiz işletiyorum borcunaOoo ben diğer taraftan beri atıyorum gece kafayı bulup gelirdi hiç alışverişi olmayan adama 100 salardi biz tabiri caizse neredeyse yalvariyorduk tek kuruş atmadan gidiyordu hey yavrum hey ne günlerdi.
Aynen diğer tarafa girip bakın aldığım ödüllere bide dağıttıklarımaOoo ben diğer taraftan beri atıyorum gece kafayı bulup gelirdi hiç alışverişi olmayan adama 100 salardi biz tabiri caizse neredeyse yalvariyorduk tek kuruş atmadan gidiyordu hey yavrum hey ne günlerdi.
Nikohima dağıtım 1 Nikohima dağıtım 2 hey gidi günler heyAynen diğer tarafa girip bakın aldığım ödüllere bide dağıttıklarıma
Islet işlet banada 50 borcu vardı çevik attı onun yerine hala adama laf söyler dururBana borcu var faiz işletiyorum borcuna
Bana bak metin abi doğruları konuşun kimin kime borcu var ******* çeviğiIslet işlet banada 50 borcu vardı çevik attı onun yerine hala adama laf söyler durur