Canlı yokŞifre belirliyorum yok Latin harfi olacak yok özel karakter olacak yok nokta virgül olacak sizin gibi sitelerin allah belasını versin istediğim şifreyi yaparım sizene almıyorum bonus falan
Şansın varsa 2500 olurEskiden 50 verirler 1000 yap 200dü şimdi 25e düşürmüş bonusu íbneler :d
Akıyor bugun maşallah. Dün betparibu şimdi atlasbet. Sırada @BetPuan Destek sen varsın geliyorummŞansın varsa 2500 olur
Bi payfix ismarlarmisinAkıyor bugun maşallah. Dün betparibu şimdi atlasbet. Sırada @BetPuan Destek sen varsın geliyorumm
Akşama gelicemBi payfix ismarlarmisin
Usta noluyo ustaAkşama gelicem
Hergün birileri vuruyor birbirimizin paraları ortalıkta dolanip duruyorAkıyor bugun maşallah. Dün betparibu şimdi atlasbet. Sırada @BetPuan Destek sen varsın geliyorumm
Usta noldu bana ustaHergün birileri vuruyor birbirimizin paraları ortalıkta dolanip duruyor
Sapla liste alındı ??Akıyor bugun maşallah. Dün betparibu şimdi atlasbet. Sırada @BetPuan Destek sen varsın geliyorumm
Borcu kapattım son borctu bitti kusurat vardı onuda dün 1 kişiye verdim la geç kaldın@gomez gel buraya 960 ın 60 şa cokelim