- 7 Tem 2021
- 287
Odesin bi zahmet kac kisi yapabilicek sanki 1000Şansa 1000 yaptık diyelim bu site öder mi o da meçhul ?
Odesin bi zahmet kac kisi yapabilicek sanki 1000Şansa 1000 yaptık diyelim bu site öder mi o da meçhul ?
Usta ne oldu bana usta1000 kişiden yapsa yapsa 10 kişi zor yapar 25 i 1 k onuda ödesin bı zahmet ?
@BetPuan Destek'de tamamdır. Sırada ki @DengeBet Destek geliyorummAkıyor bugun maşallah. Dün betparibu şimdi atlasbet. Sırada @BetPuan Destek sen varsın geliyorumm
Gelmeyin le gelmeyin@BetPuan Destek'de tamamdır. Sırada ki @DengeBet Destek geliyorumm
Sağlık olsun @WustelerK Acun abeyy bu sene benide dominige götür para lazım parkurlarda iyi kosarimBorcu kapattım son borctu bitti kusurat vardı onuda dün 1 kişiye verdim la geç kaldın
Saati 9 a kuruyorum dengebet dün 15 tl çekim Paylaş bonusu alana kadar 30 dakika dil döktüm neyse sonrasinda eklendi 3 dakikada kaybettimDengebet.. dengemi bozdun. Neyse akşama devam. Sonrasında dağıtım yaparım. 9 da görüşürüz
Bekelemeye geçtim bonusu 80 yaptım yüze tamamlayamadimDengebet.. dengemi bozdun. Neyse akşama devam. Sonrasında dağıtım yaparım. 9 da görüşürüz
Dengeden ne zaman oynasam kazanamıyorum mke. Var bi b.kluk ama.. akşama jarodan denicem şansımıSaati 9 a kuruyorum dengebet dün 15 tl çekim Paylaş bonusu alana kadar 30 dakika dil döktüm neyse sonrasinda eklendi 3 dakikada kaybettim
Bana pizza ismarlasin bide disko diskoSağlık olsun @WustelerK Acun abeyy bu sene benide dominige götür para lazım parkurlarda iyi kosarim
Başta bende de aynısı oldu. Gamwofbette de aynısı olmuştu kaç ay çekim yapamamistimDengeden ne zaman oynasam kazanamıyorum mke. Var bi b.kluk ama.. akşama jarodan denicem şansımı
Beter ol?Dün kebap parası vardı bugün kuru ekmeğe talim fırına gidip 2 ekmek alayım bari