Yok özel üye yapmışlar seni onu soruyom naptinda özel oldun ?Kicim kalkti diom ya
Yok özel üye yapmışlar seni onu soruyom naptinda özel oldun ?Kicim kalkti diom ya
Hic bilmiom merakta etmiomYok özel üye yapmışlar seni onu soruyom naptinda özel oldun ?
He ya bnde hep öyle saf iyi olarak tanimistim?Geçen sene saf düzgün biriyfi bu yıl karısızlık başına vurmuş dayının
Kaşı@Rexar kasinma zaten dotun acik kalacak ha??
Sen kasindin
Neyse gidiyom ben 1. 30 saate gelirim hayırlısı ile umarımSen kasindin
Hadi isallahNeyse gidiyom ben 1. 30 saate gelirim hayırlısı ile umarım
Payfix saliyorumHadi isallah
Kaçırdık 133 tl lik rolü iyimiVay anasını
Meto bi susPayfix saliyorum
Ben ağlıyodum o saatlerde ama helal olsun arkadaşa ödülü kimler almış umarım beleşçi tayfa almamıştırKaçırdık 133 tl lik rolü iyimi
Cokmu icmistinBen ağlıyodum o saatlerde ama helal olsun arkadaşa ödülü kimler almış umarım beleşçi tayfa almamıştır
Sen niye bana bu kadar taktın dayı niye yani az beni bi aydınlatCokmu icmistin
Kolpacisin?Sen niye bana bu kadar taktın dayı niye yani az beni bi aydınlat
Çok için ce sapitmistirCokmu icmistin
Ben kolpacıyım öyle mi şu forumda kiminle yakınlık kurduysam hepsi beni sikti siz hepsini ilah ettinizKolpacisin?
La ben kimeyi ziklemem yanlis olmasin aha metoyada diom kolpaci die ve ciddi diomBen kolpacıyım öyle mi şu forumda kiminle yakınlık kurduysam hepsi beni sikti siz hepsini ilah ettiniz
Bi gun metoya dedim ki 50 sal aksam 100 verecem kumar parami paylasmam dedi simdi ben buna ne diem durust adam mi diemBen kolpacıyım öyle mi şu forumda kiminle yakınlık kurduysam hepsi beni sikti siz hepsini ilah ettiniz