- 16 Tem 2021
- 18,239
50 tl icin degdimi meto?Bi gun metoya dedim ki 50 sal aksam 100 verecem kumar parami paylasmam dedi simdi ben buna ne diem durust adam mi diem
50 tl icin degdimi meto?Bi gun metoya dedim ki 50 sal aksam 100 verecem kumar parami paylasmam dedi simdi ben buna ne diem durust adam mi diem
Bende bu kolpaci ne diyorum MK sahte işe yaramaz demek mışLa ben kimeyi ziklemem yanlis olmasin aha metoyada diom kolpaci die ve ciddi diom
AynenBende bu kolpaci ne diyorum MK sahte işe yaramaz demek mış
Sen metoya hiç cukka verdin miBi gun metoya dedim ki 50 sal aksam 100 verecem kumar parami paylasmam dedi simdi ben buna ne diem durust adam mi diem
Ona sorSen metoya hiç cukka verdin mi
Bilgildak gecen @WustelerK bi sorunu vardi 15 tl eksigi kaldi metodan para alamaduk kumar param sabaha kadar ne yapacam dedi gecenin bi yarisi atm gittim isi cozdumSen metoya hiç cukka verdin mi
Est cik aradan bust?@kadircan4747 dayım için adam vururum
Gel buraEst cik aradan bust?
Cozmus beniGel bura
Vurgun varmi?Gel bura
Bu çok tehlikeli bi laf dayıCozmus beni
Don yok dayıVurgun varmi?
Dayiyla hiç muhahbetimiz yoktu bir gün nerden estiyse bi maç söyle tutarsa kazanç senin dedi golden Cyber çeyrek bahsi al demiştim 3 oradan falan kupon gelince 70 tl mi ne atmıştı bana dayi ile aşkımız öyle başladı birbirimize attığımız cukkalar hemen hemen eşittirSen metoya hiç cukka verdin mi
Hahahah ben hep bugün sana dedim yarın bana pek gelmedi buranın adminine bile bi günde 3 ödül attığımı biliyorum çok zor zamanımda yazdığımda mesajıma cevap almadığımıda biliyorum o yüzden burda herşey çıkar üzerine şimdi 2.3 gün dağıtım yapsam burda herkes için ilah olurum o yüzden boşDemem oki bugun bana yarin sana metoya dedimki 50 tl yolla aksam sana 100 gene yok dedi ki parasi var??
Yok@kadircan4747 dayı covid geçirdinmi sen