Hayat paylaşıkça domalır ay ÇoğalırMeto haklı 10 tl de olsa arada bi paylaşmak lazım
Yaw kardeşim benim düşüncem bu FORUMU ÜSTÜME DE YAPMADILAR Ama dağıtım yapmayan adam veya roll yapmayan adam niye kazansın ee roll yapan adamlar forum icin yapıyor ama roll yapmayan sadece kendime derse bu ortam gelişmezForumu üstünemi yaptilar
2 saattir tüm Lokantayi yiyor sanırım@gomez mario nerdesin
10 TL var miMeto haklı 10 tl de olsa arada bi paylaşmak lazım
Çekim gelir diye düşündü o zamana çekim gelene kadar restoranda kalacak ???2 saattir tüm Lokantayi yiyor sanırım
Olunca10 TL var mi
Aslinda Turbo gibi olup forumdan para biriktirmek lazımYaw kardeşim benim düşüncem bu FORUMU ÜSTÜME DE YAPMADILAR Ama dağıtım yapmayan adam veya roll yapmayan adam niye kazansın ee roll yapan adamlar forum icin yapıyor ama roll yapmayan sadece kendime derse bu ortam gelişmez
BAK BANA EN SON NE ZAMAN DAĞITTIN YAZDIN YA
5 Aydır forumdasın 1 konun yok .
Forumdan aldığı paralarla Oğlunu kolejde okutuyoAslinda Turbo gibi olup forumdan para biriktirmek lazım
TURBO yu severimAslinda Turbo gibi olup forumdan para biriktirmek lazım
Çorum Koleji'nde miForumdan aldığı paralarla Oğlunu kolejde okutuyo
Yaw kardeşim benim düşüncem bu FORUMU ÜSTÜME DE YAPMADILAR Ama dağıtım yapmayan adam veya roll yapmayan adam niye kazansın ee roll yapan adamlar forum icin yapıyor ama
1 ay bile olmaid forumfa olali 1 etkinlik kazandim tm hadi siz yapin kendi aranizda dagitimi yararlanin yine kendi araniz yapin dagitimi cogaltin gelisin gelisin siz dislayinYaw kardeşim benim düşüncem bu FORUMU ÜSTÜME DE YAPMADILAR Ama dağıtım yapmayan adam veya roll yapmayan adam niye kazansın ee roll yapan adamlar forum icin yapıyor ama roll yapmayan sadece kendime derse bu ortam gelişmez
BAK BANA EN SON NE ZAMAN DAĞITTIN YAZDIN YA
5 Aydır forumdasın 1 konun yok .
Aslında Kendi halinde takılıyor zararsızTURBO yu severim
Valla duyana kadar inanamistim oyle diyordu bana da duygusal duygusal anlarmisti duygulanip 5tl daha gondermistimForumdan aldığı paralarla Oğlunu kolejde okutuyo
Bu atnan olabilir ?1 ay bile olmaid forumfa olali 1 etkinlik kazandim tm hadi siz yapin kendi aranizda dagitimi yararlanin yine kendi araniz yapin dagitimi cogaltin gelisin gelisin siz dislayin
YAW KARDEŞİM KİMSE KİMSE Yİ dışlamıyor ben bu kuralın uygun oldugunu düşündüm rollü yapan adam da böyle düşündü böyle dedim1 ay bile olmaid forumfa olali 1 etkinlik kazandim tm hadi siz yapin kendi aranizda dagitimi yararlanin yine kendi araniz yapin dagitimi cogaltin gelisin gelisin siz dislayin
Şu emoji beni çok tilt ediyor ya Daha itici emoji yokBu atnan olabilir ?
Böyle kurallari listecisin diye kendin karar veremezsin dagitimci da veremez forumun yetkililerine sormadan kendi kafaniza gore yapiyosunuzYAW KARDEŞİM KİMSE KİMSE Yİ dışlamıyor ben bu kuralın uygun oldugunu düşündüm rollü yapan adam da böyle düşündü böyle dedim
Yoo dağıtımcı istediği kuralı koyarBöyle kurallari listecisin diye kendin karar veremezsin dagitimci da veremez forumun yetkililerine sormadan kendi kafaniza gore yapiyosunuz