Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet 100 e 100 Çevrimi Kolay?

Berkay10 Çevrimdışı

Berkay10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
7 Tem 2021
287
Yazik forumu ticarethaneye cevirenlere kendini garantiye alanlara

Kerim1907 Çevrimdışı

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
11 Eki 2021
7,929
Cehennem
Forumu üstünemi yaptilar
Yaw kardeşim benim düşüncem bu FORUMU ÜSTÜME DE YAPMADILAR Ama dağıtım yapmayan adam veya roll yapmayan adam niye kazansın ee roll yapan adamlar forum icin yapıyor ama roll yapmayan sadece kendime derse bu ortam gelişmez
BAK BANA EN SON NE ZAMAN DAĞITTIN YAZDIN YA

5 Aydır forumdasın 1 konun yok .

MANDALİNA Çevrimdışı

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
12,996
Yaw kardeşim benim düşüncem bu FORUMU ÜSTÜME DE YAPMADILAR Ama dağıtım yapmayan adam veya roll yapmayan adam niye kazansın ee roll yapan adamlar forum icin yapıyor ama roll yapmayan sadece kendime derse bu ortam gelişmez

Aslinda Turbo gibi olup forumdan para biriktirmek lazım :)

Berkay10 Çevrimdışı

Berkay10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
7 Tem 2021
287
Yaw kardeşim benim düşüncem bu FORUMU ÜSTÜME DE YAPMADILAR Ama dağıtım yapmayan adam veya roll yapmayan adam niye kazansın ee roll yapan adamlar forum icin yapıyor ama

1 ay bile olmaid forumfa olali 1 etkinlik kazandim tm hadi siz yapin kendi aranizda dagitimi yararlanin yine kendi araniz yapin dagitimi cogaltin gelisin gelisin siz dislayin

Berkay10 Çevrimdışı

Berkay10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
7 Tem 2021
287
YAW KARDEŞİM KİMSE KİMSE Yİ dışlamıyor ben bu kuralın uygun oldugunu düşündüm rollü yapan adam da böyle düşündü böyle dedim
Böyle kurallari listecisin diye kendin karar veremezsin dagitimci da veremez forumun yetkililerine sormadan kendi kafaniza gore yapiyosunuz