Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet 100 e 100 Çevrimi Kolay?

DodoYAZYETER Çevrimdışı

DodoYAZYETER

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
2 Haz 2021
6,809
Baktım az cok kanka da tanıdıklar hariç onları biliyorum ama boyko kanka haklı bu konuda genel anlamda forumda gedikliler olarak yine az çok demeden birşeyler yapılıyor ama yapmayan bir ton insan var ister istemez ona cıkarsa koyar adama :)
Kanka bende yapiyordum sonra biraktim yapmiyorum ben iste kendim sessizce boyle bi kural koydum kendime onlarinkide buymis saygi duyarim benimde rol acmamin sebebi buydu dagitmayani gorunce @SeyMen versiyonu yani ?

Veyselimyo Çevrimdışı

Veyselimyo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
1,168
sure katıyoır burda dagıtan adamların yeri geliyor 1 ay 2 ay işi kötü gidiyor kazanamıyor onlara da haksızlık olmaz mı ?

dardanel31 Çevrimdışı

dardanel31

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
20 Tem 2021
1,087
Kanka bende yapiyordum sonra biraktim yapmiyorum ben iste kendim sessizce boyle bi kural koydum kendime onlarinkide buymis saygi duyarim benimde rol acmamin sebebi buydu dagitmayani gorunce @SeyMen versiyonu yani ?
Kanka bazı şeyler dağıtmayı zorluyo açıkcası bu dediğim üstüne alınma sizleri biliyorum da en ufak çek paylaş yapmaya bile çekiniyorum artık her çek paylaş da ( üstünüze alınmayın ) para para diyen çok var dünde dedim soğutuyorlar böyle sadece para için forumda dolaşan adamlar bi hal hatır sormazlar ama paraya gelince her saniye yazanlar ayıklamak lazım böylelerini :)

DodoYAZYETER Çevrimdışı

DodoYAZYETER

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
2 Haz 2021
6,809
Kanka bazı şeyler dağıtmayı zorluyo açıkcası bu dediğim üstüne alınma sizleri biliyorum da en ufak çek paylaş yapmaya bile çekiniyorum artık her çek paylaş da ( üstünüze alınmayın ) para para diyen çok var dünde dedim soğutuyorlar böyle sadece para için forumda dolaşan adamlar bi hal hatır sormazlar ama paraya gelince her saniye yazanlar ayıklamak lazım böylelerini :)
Benim kolay kolay cekim paylas yaptigimi gormezler ben taktigini bulmustumda @Rooster kapatti onuda ** hahaha eski mesajlari duzenleyip yapardim ?