- 20 Tem 2021
- 1,087
Özel açık değil kanka benim açtığım an doluyu birazdan yazayım sanadm bakar mısın
Özel açık değil kanka benim açtığım an doluyu birazdan yazayım sanadm bakar mısın
Bond dolandırıcı o.c anas. Avr. Si. Oldumu ?Pavyon kelimeni tek bond kullanıyor günahını almayayım ama eğer oysan sağlam küfür yersin demedi deme ??
ben mesaj attım sanaÖzel açık değil kanka benim açtığım an doluyu birazdan yazayım sana
Jaguar James Bond cikolatali Gofret miBond sen sus la ben ona diceğimi dedim
Kanka eski mesajları sildim gelen mesajı kabul etme olarak atsanda eski dm den bana gelmezben mesaj attım sana
Beni rosster çağırdı buraya çağırdığı mesaj bile duruyor daha buryaa yeni geçildiğinde isteyene kanıt atarım o.c teki ile karıştırmayın kimseKanka eski mesajları sildim gelen mesajı kabul etme olarak atsanda eski dm den bana gelmez
Tamam la kusura bakma değilsenBeni rosster çağırdı buraya çağırdığı mesaj bile duruyor daha buryaa yeni geçildiğinde isteyene kanıt atarım o.c teki ile karıştırmayın kimse
tamam müsait olunca yazarsın . ( PARA istemedim kimse yanlış düşünmesin )Kanka eski mesajları sildim gelen mesajı kabul etme olarak atsanda eski dm den bana gelmez
Estağfurullah ben şaka yapiyon diye makaraya alıyordum ciddiye döndü birden ???Tamam la kusura bakma değilsen
La seni biliyorum dert etmetamam müsait olunca yazarsın . ( PARA istemedim kimse yanlış düşünmesin )
Senin hakkında yanlış düşünen varsa ta ......tamam müsait olunca yazarsın . ( PARA istemedim kimse yanlış düşünmesin )
İçimden neler düşündüm allah affetsin kusura bakmatamam müsait olunca yazarsın . ( PARA istemedim kimse yanlış düşünmesin )
Bondun gerçek adi ne ?Tamam la kusura bakma değilsen
Etekli ifsana bittimİçimden neler düşündüm allah affetsin kusura bakma
Olabilirİçimden neler düşündüm allah affetsin kusura bakma
O.cBondun gerçek adi ne ?
Hallenme lenEtekli ifsana bittim
Bacaklarini neyle aliyosunn ???Hallenme len
Şaka yapıyorum canım benim çok ciddisinOlabilir
Tüy dökücü nerde görsem tanırım benim manitin ki gibi aynıBacaklarini neyle aliyosunn ???