- 17 Tem 2021
- 3,072
Paran varsa her gün paran yoksa 5 senede 1Nasil ya ben gundelik degisirim ??
Paran varsa her gün paran yoksa 5 senede 1Nasil ya ben gundelik degisirim ??
Tm00.00 a kadar bugün birtane dağıtım yap 200 tl benden sana seni etkinlik dışı yapmıstım kendin biliyorsun nedenini ama 00.00 a kadar birilerine ufakda olsa dağıt 200 tl benden ha dağıtmam dersen fazlada bu konulara müdahil olma
Bond sen sus la ben ona diceğimi dedim10 TL atayım bana geri at 200 u paylaşırız
Birinden 100 borç al onu dağıt 200 ü alınca geri ver
Özelden yazacaktin dost yanlis yer ??10 TL atayım bana geri at 200 u paylaşırız
Bond olmadığımı kanitlayim bana da 50 şal ??Bond sen sus la ben ona diceğimi dedim
Herkez gecerlimi kanka ?00.00 a kadar bugün birtane dağıtım yap 200 tl benden sana seni etkinlik dışı yapmıstım kendin biliyorsun nedenini ama 00.00 a kadar birilerine ufakda olsa dağıt 200 tl benden ha dağıtmam dersen fazlada bu konulara müdahil olma
Ben ufak çaplı dolandırıciyimÖzelden yazacaktin dost yanlis yer ??
Bondmuymuş o ya Dolandıra dolandıra hâl oldu milletiBond sen sus la ben ona diceğimi dedim
Niyeti gerçekten dağıtım yapmaksa nasıl yapacağına karısmam ama surda her konuda ödül ödül diyo bari yüzü olsun istemeyeBirinden 100 borç al onu dağıt 200 ü alınca geri ver
La ne bondu parayi görünce bende izmirdeyim pavyona mi gitcez dedim Bond dedi ??Bondmuymuş o ya Dolandıra dolandıra hâl oldu milleti
Pavyoncuym pavyonda takılıyorum diyo bunu diyen birtek bond var biliyon kanka sendeBondmuymuş o ya Dolandıra dolandıra hâl oldu milleti
Aynen malesef bilmez olaydım İnşallah değildir ?Pavyoncuym pavyonda takılıyorum diyo bunu diyen birtek bond var biliyon kanka sende
İzmirdeyim pavyona mi gitcez dedim pavyonda takiliyom demedim ??Pavyoncuym pavyonda takılıyorum diyo bunu diyen birtek bond var biliyon kanka sende
Pavyon kelimeni tek bond kullanıyor günahını almayayım ama eğer oysan sağlam küfür yersin demedi deme ??İzmirdeyim pavyona mi gitcez dedim pavyonda takiliyom demedim ??
dm bakar mısınNiyeti gerçekten dağıtım yapmaksa nasıl yapacağına karısmam ama surda her konuda ödül ödül diyo bari yüzü olsun istemeye
İnş günahı boynuna kanka günahınıda almayayım şimdiAynen malesef bilmez olaydım İnşallah değildir ?
Benim dm de Paylaş kimseye söylememMurodan taktik aldım artık başka yerde paylaşcam bende ??